Ένα νέο, δροσερό jewelry trend έχει κατακλύσει το Instagram

Μαρία Ροδίτη
Ένα νέο, δροσερό jewelry trend έχει κατακλύσει το Instagram

Είχες φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου με… tutti-fruitti κοσμήματα;

Κοκτέιλ με lime και raspberries, φρέσκες και χρωματιστές φρουτοσαλάτες με καρπούζι και πεπόνι, γευστικοί και δροσιστικοί, πολύχρωμοι χυμοί. Κάποια από αυτές ίσως να είναι η παραγγελία σου στο beach bar της αγαπημένης σου παραλίας, τη στιγμή που θέλεις να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου και να πάρεις μια extra ανάσα δροσιάς πριν ή μετά τη βουτιά στη θάλασσα.

Τα παραπάνω (και μερικά ακόμη) φρούτα, όμως, - εκτός από τον ουρανίσκο- έχουν κατακλύσει εδώ και λίγο καιρό το Instagram ως μία από τις πιο hot τάσεις στα κοσμήματα. Μπορεί τόσο καιρό να είχες συνηθίσει να βλέπεις λεπτεπίλεπτες ή oversized χρυσές αλυσίδες και κομψούς χρυσούς κρίκους, όμως από εδώ και στο εξής πρέπει το μάτι σου να αρχίσει να συνηθίζει σε κεράσια, φράουλες ή πορτοκάλια… φορεμένα στο λαιμό, στα χέρια ή στα αυτιά, ζωντανεύοντας το look σου και δίνοντας ένα fun twist σε κάθε σύνολο.

Τα tutti frutti κοσμήματα είναι το fashion item που θα σου φτιάξει τη διάθεση, θα δώσει μια girly νότα στο outfit σου και θα σε παρασύρει σε δρόμους λιγότερο κλασικούς και διαχρονικούς. Αν αγαπήσεις αυτό το jewelry trend, μη διστάσεις να το φορέσεις στην πιο διακριτική εκδοχή του (καλύτερα απόφυγε τα oversized fruit κοσμήματα) με απλά και μονόχρωμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, ώστε να το αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό και στυλάτο τρόπο. Αν ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου στο νησί, φόρεσε τα φρουτένια κοσμήματα στην παραλία κι αν ακόμη βρίσκεσαι στην πόλη, συνδύασέ το με τα denim shorts ή τα αέρινα summer dresses σου.

Cover photo: @lisasaysgah

Διάβασε ακόμα: Ένα bikini top και έξι διαφορετικοί τρόποι να το δέσεις (video)