Οδηγός Αγοράς: Δέκα εμπριμέ φορέματα που προκαλούν «έκρηξη» χρωμάτων και στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Δέκα εμπριμέ φορέματα που προκαλούν «έκρηξη» χρωμάτων και στυλ

Σε μία «σκοτεινή» εποχή ας φοράμε τουλάχιστον «φωτεινά» ρούχα, ρούχα που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Σε μία εποχή που όλος ο κόσμος προσπαθεί να «πατήσει γερά στο έδαφος» και να προσαρμοστεί με συνέπεια και ωριμότητα στη νέα πραγματικότητα που έχει χαράξει ο COVID-19, η μόδα δείχνει συνέπεια απέναντι στο καθήκον της: να μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες, να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Και αυτό μας το προσφέρει απλόχερα μέσα από τα 10 ultra chic, printed φορέματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery.
Γιατί μπορεί να υπάρχει ο στυλιστικός κανόνας που λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να μην δείχνουμε κομψές όταν φοράμε μαύρα ή άσπρα» και υπάρχει και οπτιμιστική μας διάθεση που είναι εδώ και μας προτρέπει να τον «σπάσουμε» αυτό το φθινόπωρο. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Eπιλέγοντας ένα από τα stylish, εμπριμέ φορέματα που θα βρεις σε αυτόν τον Οδηγό Αγοράς. Σε μπορντό-καφέ αποχρώσεις, με καρό μοτίβα ή ρομαντικά floral σχέδια, σε στυλ shirt dress, κλειστά στον λαιμό και με λεπτομέρειες που κολακεύουν τη μέση, τους μηρούς ακόμα και την πλάτη μας, τα φορέματα της φετινής, «δύσκολης», νέας σεζόν έχουν μία και μόνο ηθική υποχρέωση: να μας φτιάχνουν, πέρα από το στυλ, και τη διάθεση!
Και τα συγκεκριμένα με τα ευφάνταστα prints και τα ζωντανά χρώματα, το πετυχαίνουν στον απόλυτο βαθμό. Συνδύασέ τα με χρυσά αξεσουάρ και καφέ booties για looks που τείνουν προς το bohemian ή με σοφιστικέ μαύρα αξεσουάρ για ένα πιο καθωσπρέπει τελικό αποτέλεσμα και τράβηξε τα βλέμματα, τα φώτα και όλα τα θετικά vibes προς το μέρος σου αυτό το φθινόπωρο. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Patchworks Never Die! Oι Dolce&Gabbana μόλις παρουσίασαν την πιο πλουραλιστική συλλογή της σεζόν