Τα τρία «ονειρικά» χρώματα που θα βλέπεις παντού την άνοιξη του 2021

Νατάσσα Σχοινά
Τα τρία «ονειρικά» χρώματα που θα βλέπεις παντού την άνοιξη του 2021

Τα επερχόμενα color trends φέρνουν το διαφορετικό με τον πιο γνώριμο τρόπο.

Διανύουμε το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Ο καιρός έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες κι αυτό αποτελεί έναν ακόμα λόγο το μυαλό μας τα «ταξιδέψει» λίγους μήνες πιο μετά, όταν το 2021 θα πάρει τη θέση του παλιού χρόνου και μαζί του θα φέρει όλη την ανανέωση που ζητάς. Την άνοιξη που θα έρθει, η γκαρνταρόμπα σου πρόκειται να αποκτήσει μία πιο ανάλαφρη διάθεση που θα «παίξει» όχι μόνο με τους όγκους αλλά και με τα χρώματα με έναν τρόπο ονειρικό, αλλά γνώριμο. Οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν δεν αποτελούν νέες προσθήκες, περισσότερο τάσεις που ανακυκλώνονται με το πέρασμα του έτους.

Τα μουσταρδί και το camel -που έχουν κατακτήσει τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020- ετοιμάζουν τις θέσεις τους για τους πιο «φρέσκους» διαδόχους τους: το sage -πράσινο ανακατεμένο με γκρι-, το κοραλλί και το powder blue. Οι μεγαλύτεροι οίκοι έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους και αυτό που έχει καταφέρει να ξεχωρίζει είναι ότι, παρά την οικειότητα που αποπνέουν τα επερχόμενα color trends, δημιουργείται η αίσθηση του διαφορετικού.

Το μπλε της πούδρας είναι ενίοτε τόσο αχνό που με μία πιο μακρινή ματιά μπορεί να παραπέμψει σε λευκό ή στον καμβά που σχηματίζουν τα σύννεφα στον ουρανό. Το κοραλλί συνδυάζει την ανεμελιά του καλοκαιριού με την άνθιση των λουλουδιών την προηγούμενη εποχή. Την ίδια ώρα που το sage παραμένει η κλασική αξία, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε σεζόν.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να ξεκινήσεις με αθλητική διάθεση τη νέα εβδομάδα