Θες κάτι καλύτερο για το στυλ σου; Διάλεξε αυτά τα fashion items!

Θες κάτι καλύτερο για το στυλ σου; Διάλεξε αυτά τα fashion items!

H φετινή άνοιξη θα σε βρει πιο stylish από ποτέ. 

Έπειτα από την ισημερία της 21ης Μαρτίου, η εποχή της ανανέωσης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, είναι επιτέλους και επισήμως εδώ! Εσύ, το μόνο που έχει να κάνεις είναι να φροντίσεις να αναβαθμίσεις το στυλ σου με μικρές και απλές προσθήκες. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το κάτι καλύτερο που έχει να δώσει η γκαρνταρόμπα σου, βρίσκονται συγκεντρωμένα στην παρακάτω λίστα και περιλαμβάνουν τα spring essentials που πρέπει να αποκτήσεις asap! Funky, πολύχρωμες τσάντες, glam γόβες, ρομαντικά και αιθέρια φορέματα, είναι μόνο μερικά από τα «must have» για την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή σεζόν του 2021. Τελευταία -αλλά εξίσου σημαντική- προσθήκη ανανέωσης στους ενήλικους ατμιστές φέρνει και το «νούμερο ένα» ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu, με τη νέα του γεύση Blueberry.

Μία γεύση δροσερή και γλυκιά, με ιδιαίτερες «νότες» από άγρια βατόμουρα του δάσους και ένα απαλό φρουτένιο άρωμα, έρχεται να προστεθεί αυτήν την άνοιξη στην «πλούσια» γκάμα του myblu, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές των ενήλικων ατμιστών, οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι καλύτερο. Αν βρίσκεσαι και εσύ, λοιπόν, σε mood ανανέωσης και θες το κάτι καλύτερο για την εμφάνισή σου, φρόντισε να επενδύσεις σε ρούχα και αξεσουάρ παρόμοια με αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω!

Ένα κομψό και elegant κολιέ με χαρακτηριστικό μονόγραμμα

programmmaaaa

@dolcegabbana

Θυμάσαι το χαρακτηριστικό κολιέ με την επιγραφή «Carrie» που δεν έβγαζε ποτέ από πάνω της η κεντρική πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City»; Κάτι αντίστοιχο θα φορεθεί πολύ και τη φετινή άνοιξη, με τη διαφορά πως αντί για το όνομα, εσύ θα επιλέξεις μόνο το μονόγραμμα. Κρέμασε στον λαιμό σου το αρχικό γράμμα του ονόματός σου ή ενός αγαπημένου προσώπου που έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου και θα κάνεις προσωπικό fashion statement με τον πιο συναισθηματικό τρόπο. Σκεφτόσουν κάτι καλύτερο σε jewelry trend για να ακολουθήσεις; Σίγουρα όχι!

Ένα φλοράλ φόρεμα σε ανοιξιάτικες blubbery αποχρώσεις

zimmeraman

@zimmermann

Ένα φόρμα με λουλούδια είναι το στυλιστικό… κλισέ που πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ακολουθήσει τη φετινή σεζόν, επιλέγοντας την ψυχρή απόχρωση του bluberry ή μία πιο θερμή, όπως του καλοκαιρινού ήλιου! Διάλεξε ένα maxi, αέρινο σχέδιο με balloon μανίκια, συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου flat πέδιλα, άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα και κάθε φορά που θα κοιτιέσαι στον καθρέφτη, θα απολαμβάνεις ένα σύγχρονο και στυλάτο neo-hippie look.

Τα fancy γεωμετρικά heels που «απογειώνουν» την αυτοπεποίθησή σου

papoutsia

@aminamuaddiofficial

Εάν υπάρχει ένα μότο που χαρακτηρίζει τα υποδήματα της φετινής άνοιξης, αυτό είναι: Όσο πιο εντυπωσιακά, τόσο καλύτερα για το στυλ σου! Όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου, ο μινιμαλισμός δεν έχει θέση στα shoe trends της νέας σεζόν, καθώς τα λαμπερά κρύσταλλα με τους μοναδικούς ιριδισμούς, τα περίτεχνα σχέδια και τα γεωμετρικά τακούνια, είναι τα απόλυτα shoe trends της νέας σεζόν και οι λεπτομέρειες που θα «ανεβάσουν» το στυλ, την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου!

Πολύχρωμες τσάντες που γεμίζουν χρώμα την καθημερινότητα

kathimerinothta

@michaelkors

Για να διαπιστώσεις πόσο εύκολο είναι να αναδείξεις ένα καθημερινό σύνολο, δοκίμασε να κάνεις ένα στυλιστικό πείραμα. Διάλεξε μία cross body bag σε αισιόδοξες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις όπως είναι το μωβ, το πράσινο, το πορτοκαλί, το κόκκινο ή το γαλάζιο και συνδύασέ τη με ένα outfit σε neutral αποχρώσεις. Θα δεις πώς το outfit σου θα αναβαθμιστεί αυτόματα, όπως ακριβώς το myblu αναβάθμισε την γκάμα γεύσεών του με μία ακόμα μοναδική προσθήκη.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που φέρνει κάτι καλύτερο

tsigaro

@myblugr

To myblu είναι μία chic συσκευή και ιδιαίτερα απλή στη χρήση, που δέχεται προγεμισμένες κάψουλες με υγρό, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα με μία μόνο κίνηση. Το myblu διατίθεται σε πέντε χρώματα, έχει μία «πλούσια» γκάμα από εννέα απολαυστικές γεύσεις και τρία επίπεδα νικοτίνης: Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco με γεύση καπνού και νικοτίνη 1,6 και 0,8%, Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% με αίσθηση δροσιάς και Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη. Για το τέλος, κρατήσαμε το νέο Blueberry που φέρνει κάτι καλύτερο τη φετινή άνοιξη στους ενήλικους ατμιστές, κάνοντας την κάθε τους στιγμή ακόμη πιο απολαυστική!