Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο Instagrammable outfits γυμναστικής τη νέα χρονιά (shopping list)

Νατάσσα Σχοινά
Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο Instagrammable outfits γυμναστικής τη νέα χρονιά (shopping list)

Με τη νέα χρονιά, θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα όλα τα κομμάτια που θα σου δώσουν λάμψη και στυλ την ώρα της γυμναστικής.

Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς αρχίζει με αυτήν την κάπως περίεργη διάθεση σκέψης και επαναπροσδιορισμού. Είναι η στιγμή που αναρωτιέσαι τι αλλαγές θα υπάρξουν προσεχώς και με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα έχεις ξανά στο μυαλό σου να κάνεις. Αν είσαι των resolutions, διαφορετικά, προτιμάς να κυλήσουν όλα στον χρόνο τους και μάλλον είσαι περισσότερο ξέγνοιαστη.

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @adrianalima)

Την ώρα που όλοι, όμως, ζούμε με την αμφιβολία σχετικά με το αν θα υπάρξει νέο πακέτο μέτρων για τον κορωνοϊό και με την τηλεργασία να ανεβαίνει αισθητά σε ποσοστά, κοιτάμε όλα όσα περνούν από το χέρι μας, όπως το σημαντικό κομμάτι της γυμναστικής. Όσο κι αν φαντάζει εκ πρώτης ως ένα βαρετό σενάριο, το θέμα είναι να το πάρουμε απόφαση, να φορέσουμε ρούχα που μας εμπνέουν και να πάρουμε θέση για το workout που θα μας δώσει τα σωματικά και ψυχολογικά αποτελέσματα που αποζητάμε. Επειδή, όμως, τα ρούχα που θα φορέσουμε παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού μπορούν μέχρι και να δώσουν boost στη διάθεσή μας, ήρθε η ώρα να δώσουμε έμφαση σε αυτά.

https://www.instagram.com/p/CNyAiwJDm2J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το outfit γυμναστικής

Τα ρούχα της γυμναστικής πρέπει σαφέστατα να είναι άνετα. Το τελευταίο πράγμα που θες την ώρα που «παλεύεις» είναι να ασχολείσαι με ένα κολάν ή με μία φόρμα που δε σε βολεύουν. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι το σωστό νούμερο για τον εκάστοτε σωματότυπο, ούτε μικρότερο ούτε μεγαλύτερο. Πρέπει, επίσης, να είναι υφάσματα που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνεύσει -ευτυχώς, τα αθλητικά brands της αγοράς έχουν φροντίσει ιδιαίτερα για αυτό- αλλά πρέπει να είναι και του γούστου σου…

https://www.instagram.com/p/CLw28SLjuDB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το στυλ στη γυμναστική

Σίγουρα πολλές φορές θα έχεις μπει στη λογική να σκεφτείς πως απλώς θα πιάσεις ό,τι μπλούζα και φόρμα βρεις στην ντουλάπα σου, γιατί βλέπεις το θέμα εντελώς διαδικαστικά. Το να φορέσεις, ωστόσο, κάτι που να σου αρέσει βοηθάει ακόμα περισσότερο σε αυτήν την εκτελεστική διάθεση, γιατί ξεκινάς με περισσότερη όρεξη. Νιώθεις ωραία. Ντύνεσαι σαν να ήταν να βγεις έξω. «Παίζεις» με χρώματα και prints. Κάνεις συνδυασμούς που θα λατρέψει μέχρι και το Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bhhua6pBKww/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακριβώς για όλα τα παραπάνω συγκεντρώσαμε μερικά outfits που μπορείς να φορέσεις στο workout σου για να έχεις περισσότερο glam και όρεξη να ντυθείς.

Outfit No1

outfit gumnastikis3

Bonded bra, Reebok

outfit gumnastikis8

Βελούδινο πουκάμισο, Tezenis

outfit gumnastikis2


Leggings, Adidas

outfit gumnastikis4


Αθλητικά παπούτσια, New Balance

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα αθλητικά outfits.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Detox στην γκαρνταρόμπα: 8 tips για να έχεις μία πολύ οργανωμένη ντουλάπα τη νέα χρονιά

H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το πιο in πουκάμισο για το γραφείο και την τηλεργασία

Grey tones: Η «γκρίζα ζώνη» της μόδας είναι άκρως ενδιαφέρουσα και το 2022