Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ σου δείχνει πώς είναι το σωστό minimal φθινοπωρινό styling

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ σου δείχνει πώς είναι το σωστό minimal φθινοπωρινό styling

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο λέγαν οι παλιοί και σε αυτή την περίπτωση το πιο minimal σύνολο μπορεί να γίνει και το πιο εντυπωσιακό.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο fashion girl της διεθνούς κοινότητας, με την κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, να μία από τις fashionable παρουσίες στο Instagram. Και όχι μόνο, φυσικά, αφού η Μαρία Ολυμπία κάνει ταυτόχρονα και καριέρα σαν μοντέλο, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών. Πρόσφατα έγινε μάλιστα η πρωταγωνίστρια του κορυφαίου γαλλικού οίκου, Louis Vuitton, ποζάροντας στην καμπάνια των Capuccino bags του luxury brand.

Η ίδια μένει στο Λονδίνο κοντά στην οικογένεια της, ωστόσο αγαπά πολύ τα ταξίδια, οπότε και το στυλ της έχει αποκτήσει αυτό τον κοσμοπολίτικο αέρα ενός διεθνούς fashion girl. Να πούμε, ότι η Μαρία Ολυμπία αγαπά γενικά τη μόδα και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο γούστο, καταφέρνοντας να συνδυάζει τις πιο επίκαιρες τάσεις με κλασικά, statement items, φέρνοντας την απόλυτη ισορροπία στο στυλ της. Γενικά, αν και είναι αρκετά νέα δεν ακολουθεί την πεπατημένη και δεν θα τη δεις να υιοθετεί τα edgy Υ2Κ trends, προτιμώντας πιο απλά και διαχρονικά κομμάτια, σε ένα δημιουργικό πάντρεμα.

Το minimal fall σύνολο της Μαρίας Ολυμπίας ποντάρει στο άσπρο-μαύρο.

Το άσπρο και το μαύρο είναι τα δύο πιο εύκολα χρώματα της παλέτας μας και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν μοναδικά με το φθινοπωρινό τοπίο. Αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα items και μπορούμε να δημιουργήσουμε, αμέσως, ένα σύνολο για όλες τις ώρες. Η Μαρία Ολυμπία, λοιπόν, επέλεξε ένα knitwear και ένα παντελόνι από την αγαπημένη της εταιρία Reformation, δείχνοντας έτσι την προτίμηση της στα sustainable brands και τα βιώσιμα ρούχα.

https://www.instagram.com/p/CjFkYF0MHhB

Ένα μαύρο, wide leg, βελούδινο παντελόνι και μία πλεκτή ζακέτα, σε ribbbed υφή και με matching κουμπιά, ήταν αρκετά, για να δημιουργήσουν ένα υπέρκομψο, casual look. Η συγκεκριμένη ζακέτα είναι κάτι ανάμεσα σε πλεκτό, ζακέτα και overshirt, αφού μοιάζει στην ουσία με ένα πλεκτό πουκάμισο. Από κάτω προτίμησε ένα ζευγάρι μαύρα loafers, με κλασικό πάτο και λουστρίνι. Τα μαύρα Rayban γυαλιά της ολοκλήρωσαν το όλο outfit ιδανικά, αποδεικνύοντας πως μικρές πινελιές, και όχι υπερβολές, μπορούν να μας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που θέλουμε.