Η βασίλισσα Maxima επισκέφθηκε την Ελλάδα και εντυπωσίασε με κομψό σύνολο Zeus + Δione

Ναταλία Κατσακιώρη
Η βασίλισσα Maxima επισκέφθηκε την Ελλάδα και εντυπωσίασε με κομψό σύνολο Zeus + Δione
Photo Credit: NDP photo agency

To βασιλικό ζέυγος της Ολλανδίας βρέθηκε στη χώρα μας και η βασίλισσα της Ολλανδίας έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με κομψό σύνολο του γνωστού ελληνικού brand.

Η βασίλισσα Maxima και ο σύζυγός της βασιλιάς Γουλιέλμος- Αλέξανδρος βρέθηκαν στη χώρα μας και αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο στις 2 Νοεμβρίου. Εχθές, λοιπόν, ξεκίνησαν νωρίς τις επίσημες συναντήσιες τους και τις επισκέψεις στα αρχαία της Αθήνας. Αρχικά, κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου. Στη συνέχεια, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας ανέβηκε στο βράχο της Ακρόπολης, όπου και φωτογραφήθηκε στο μπροστά στον Παρθενώνα.

Η βασίλισσα Maxima ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και έκλεψε τα βλέμματα με την υπέρκομψη εμφάνιση της. Επίσης, φρόντισε να τιμήσιε τη χώρα μας και με μία ακόμη διακριτική κίνηση, επιλέγοντας να φορέσει ένα σύνολο από ελληνικό brand. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα εξαιρετικό φόρεμα από την πρόσφατη resort collection του κορυφαίου σχεδιαστικού brand, Zeus + Δione. Πρόκειται για ένα δίχρωμο, midi φόρεμα, με ανάλαφρη γραμμή και μακριά μανίκαι που σφίγγουν στον καρπό. Το συγκεκριμένο item έχει ένα πολύ κομψό, χρωματικό combo με σε λευκό και ένα ιδιαίτερο κεραμιδί χρώμα, κάτι δηλαδή ανάμεσα σε κόκκινο, πορτοκαλί και καφέ.

queen_maxima-(4).jpg
queen_maxima-(5).jpg

Το φόρεμα δίνει την εντύπωση ότι είναι δύο items, ένα λευκό απλό φόρεμα από μέσα και ένα είδος μαντό από πάνω, αλλάπρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι. Η βασίλισσα Maxima φόρεσε φυσικά μία πολυτελή καρφίστα στο πέτο της και συνδύασε το look της με λευκά αξεσουάρ, όπως λευκό καπέλο με βέλο, ένα ζευγάρι γόβες Gianvito Rossi με λεπτομέρειες από διάφανο plexi υλικό και ένα μικρό λευκό clutch του brand Sophie Habsburg.

queen_maxima-(7).jpg

Τα λευκά γάντια ήταν απαραίτητα από το πρωτόκολλο, για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση, όπως και η αλλαγή των παπουτσιών της για να ανέβει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Τα λαμπερά κοσμήματα συμπλήρωσαν την εμφάνιση ιδανικά, αναδεικνύοντας όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά της Ολλανδής βασίλισσας. Το βασιλικό ζεύγος αναμένεται να φύγει από τη χώρα μας αύριο.