Giorgio Armani Haute Couture FW 21/22: Το ροζ χρώμα πρωταγωνιστεί στην εντυπωσιακή συλλογή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Giorgio Armani Haute Couture FW 21/22: Το ροζ χρώμα πρωταγωνιστεί στην εντυπωσιακή συλλογή

Ο διάσημος οίκος παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής η οποία είναι ωδή στην Ιταλική φινέτσα.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το show Υψηλής Ραπτικής του οίκου Armani για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21-22. Ο Ιταλός σχεδιαστής είναι πιο δημιουργικός από ποτέ στα 87 του αφού η πανδημία δεν φαίνεται να τον επηρέασε ιδιαίτερα. Αντίθετα μια πρόσφατη πτώση του που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί, τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά και ήταν ο λόγος που αποφάσισε να ονομάσει "Shine" τη νέα εντυπωσιακή συλλογή του.

«Ήταν απλά κάτι που συνέβη και δεν έχει επηρεάσει τη δουλειά μου. Ωστόσο ομολόγησε μια συγκεκριμένη συνειδητοποίηση μετά την πανδημία: Δεν αισθάνομαι πιο συναισθηματικός για το έργο μου μετά την πανδημία, αλλά τώρα θέλω το έργο μου να δείξει συναισθήματα με σαφέστερο τρόπο. Νομίζω ότι, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ανακαλύψαμε μια αίσθηση, κάτι αληθινό, κάτι ισχυρό, κάτι εμπλουτιστικό, κάτι ενεργοποιητικό, και θέλω όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα μέσω της δουλειάς μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Giorgio Armani.

Κρίνοντας από το φωτογραφικό υλικό, η νέα κολεξιόν αποτελείται κυρίως από τα χρώματα του ουράνιου τόξου ενώ το ροζ χρώμα είναι φέτος ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Haute Couture συλλογής. Το μετάξι, το τούλι και τα floral κεντήματα είχαν έντονη παρουσία στο runway όπου και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Κομψά tailored κοστούμια, φορέματα με έντονο όγκο και φίνα υφάσματα κατέκλυσαν την πασαρέλα και μας έκαναν να θέλουμε να τα φορέσουμε εδώ και τώρα.

https://www.instagram.com/p/CQ_38BlMiQ_

Πηγή κεντρικής: @giorgioarmani

«Η διαχρονικότητα είναι μια κεντρική ιδέα σε όλες τις συλλογές μου. Κανένα ρούχο δεν προορίζεται για μια μόνο εποχή» συμπλήρωσε ο Ιταλός σχεδιαστής.

Schiaparelli Haute Couture FW 21/22: Ζωγράφοι, ταυρομάχοι και επιδεικτικά vintage αισθητική

https://www.instagram.com/p/CRBK27ChOim

Πηγή φωτογραφιών: imaxtree.com

Dior Haute Couture FW 21/22: Οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη έδωσαν το παρών



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό απευθείας από το runway για να δεις καλύτερα τη νέα Haute Couture συλλογή.