90s Big Blowout: Αυτό το look κάνω για να είμαι chic 24 ώρες το 24άωρο

Διονυσία Καλαποθαράκου
90s Big Blowout: Αυτό το look κάνω για να είμαι chic 24 ώρες το 24άωρο

Λίγο εξτρά όγκος δεν έβλαψε κανέναν και αυτό το ξέρουν καλά στο TRESemmé.

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αν είσαι γυναίκα/ μητέρα/ εργαζόμενη/ φίλη/ σύντροφος είναι τόσες που το να είσαι καλοντυμένη και κομψή όλη την ημέρα είναι τόσο δύσκολο όσο και το να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ με τρεις κινήσεις. Πιο πιθανό είναι να δεις στο τέλος ένα χρώμα σε κάθε πλευρά του τετραγώνου παρά τον εαυτό σου καλοχτενισμένη στον καθρέφτη μετά το τέλος μίας ακόμη «ατελείωτης» ημέρας. Αυτό τουλάχιστον πίστευα μέχρι να δω το φετινό trend report του TRESemmé. Εκεί ανάμεσα σε γνώριμα και αγαπημένα προϊόντα και εύκολα hair tips, ανακάλυψα τη μεγαλύτερη επιστροφή από την πιο fan δεκαετία της μόδας, τη δεκαετία του 1990, αυτήν του: 90s Big Blowout.

TR

Όγκος, όγκος και πάλι όγκος σε ένα χτένισμα που έχει στόχο να δώσει κάτι από την αίγλη των top models του «Freedom» στα everyday looks μας. Το συγκεκριμένο look κάνει τα μαλλιά να φαίνονται γεμάτα, υγιή και λαμπερά, ενώ μπορούμε να το κάνουμε όλες εύκολα και απλά, χωρίς να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Πώς; Λούζουμε, αρχικά, τα μαλλιά μας με το σαμπουάν και conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε τον αφρό TRESemmé Volume & Lift σε βρεγμένα μαλλιά εστιάζοντας στις ρίζες και την λακ TRESemmé Flawless Volume από την μέση έως τις άκρες. Στεγνώνουμε με μια στρογγυλή βούρτσα, την οποία στριφογυρνάμε συνεχώς στα μαλλιά μέχρι να τελειώσουμε την κάθε τούφα. Πιάνουμε με τσιμπιδάκια κάθε τμήμα των μαλλιών μας ξεχωριστά και το αφήνουμε να κρυώσει. Ψεκάζουμε τα μαλλιά με την λακ TRESemmé Flawless Volume και στο τέλος βγάζουμε τα τσιμπιδάκια, κάνουμε μασάζ στις ρίζες, τινάζουμε τις μπούκλες και ολοκληρώνουμε χρησιμοποιώντας περισσότερη λακ, εφόσον χρειάζεται. Άλλωστε το μότο πίσω από το συγκεκριμένο χτένισμα είναι «the bigger, the better» και αυτό πρέπει να το σκεφτόμαστε όταν θέλουμε να κάνουμε fashion statement ακόμα και με τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

image007

Γιατί αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου χτενίσματος, ότι μας βοηθάει να αναδείξουμε τα plain ρούχα μας, ένα κοστούμι, έναν διαχρονικό style combo όπως είναι το jean και ένα απλό T-Shirt, ένα πιο ρομαντικό look αλλά και ένα sexy βραδινό φόρεμα στο οποίο με τον όγκο στα μαλλιά μας θα δώσουμε ένα retro twist και θα το κάνουμε αυτομάτως πιο «παιχνιδιάρικο» χωρίς να χάσουμε τη θηλυκότητά μας.

image009

Το καλό με αυτό το εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα πολύ απλό χτένισμα, είναι ότι μπορεί να το έχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και την επόμενη μέρα να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό bun και να είσαι και πάλι cool και ανεπιτήδευτη. Εγώ, από τη στιγμή που το ανακάλυψα στα trend reports του TRESemmé ξεκίνησα να το κάνω το πρωί με το office look μου για να πάω στο γραφείο, μέχρι στα after work drinks όπου βγάζω το blazer και μένω με ένα lingerie top και το chino μου. Τα μαλλιά με κίνηση, όγκο και 90s αισθητική είναι το μοναδικό αξεσουάρ που χρειάζομαι σε αυτές τις περιστάσεις… και είναι και το πιο εντυπωσιακό!