5 τάσεις στα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
5 τάσεις στα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο

Ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και είναι ultra fashionable!

Η αδυναμία μας στα φορέματα τους καλοκαιρινούς μήνες έγινε εμφανής αν έκανες πού και πού ένα scroll στην αρχική σελίδα του queen.gr. Τα λατρέψαμε, τα αγαπήσαμε, τα υμνήσαμε και τα φορέσαμε περισσότερο από κάθε άλλο item. Και όταν ήρθε η στιγμή να βάλουμε στην άκρη τα αμιγώς καλοκαιρινά dresses, ένας πόνος στην καρδιά μας έπιασε.

Αν κι εσύ βίωσες κάτι παρόμοιο σού έχουμε καλά νέα! Θα συνεχίσεις να φοράς φορέματα και αυτό το φθινόπωρο και ειδικότερα τις πέντε τάσεις που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Ναι, δε χρειάζεται επειδή θα «χαλάει» σιγά σιγά ο καιρός να περιοριστείς σε denim παντελόνια και σκουρόχρωμα tops ή σε φόρμες και ζεστά sweaters.

Αντιθέτως, μπορείς να φοράς τα πιο hot dress trends του φθινοπώρου και να δημιουργείς ultra fashionable, άνετα και καθόλου βαρετά looks. Γιατί τα φορέματα που θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν είναι άκρως ενδιαφέροντα, είναι διαφορετικά μεταξύ τους και κατ’ επέκταση καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο.

Αν, για παράδειγμα, είσαι καλεσμένη σε ένα επίσημο event, η λύση ενός prairie φορέματος θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, ενώ αν θέλεις να είσαι άνετη και στυλάτη στη δουλειά, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα ribbed midi dress. Αυτές και τρεις ακόμη τάσεις στα φορέματα θα σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το φθινόπωρο και εσύ δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις να τις φοράς και να πειραματίζεσαι μαζί τους βγάζοντας προς τα έξω τον πιο stylish εαυτό σου.

Διάβασε ακόμα: 10 street style looks που μας εντυπωσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου