Οι καλύτεροι συνδυασμοί χρωμάτων για να ανανεώσεις τώρα την γκαρνταρόμπα σου

Sabine Camhi
Οι καλύτεροι συνδυασμοί χρωμάτων για να ανανεώσεις τώρα την γκαρνταρόμπα σου

Θα βλέπεις τα ρούχα σου με άλλο μάτι (και άλλα χρώματα) από εδώ και πέρα!

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που επιλέγεις για τα ρούχα σου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ίσως και τα πιο δύσκολα κεφάλαια της μόδας. Είναι εξαιρετικά λίγοι άνθρωποι που γίνονται masters της τέχνης του colour paletting.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τους ίδιους συνδυασμούς χρωμάτων όλη τους την ζωή – μαύρο με μαύρο, μπεζ με άσπρο, μπλε και κόκκινο. Μην μας παρεξηγήσεις, μας αρέσουν πολύ αυτοί οι συνδυασμοί, αλλά θέλουμε να πειραματιστούμε συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις για να δοκιμάσουμε καινούργια looks. Άλλωστε, για να καταφέρεις να δείχνεις στυλάτη, σίγουρα θα πρέπει να έχεις περάσει αρκετές ώρες «παίζοντας» με τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

Φυσικά, οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι υποκειμενικοί αφού εξαρτώνται απολύτως από τα γούστα της κάθε γυναίκας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους σε σχέση με άλλα. Και εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε αυτούς τους ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Για περισσότερη έμπνευση, δες παρακάτω τους fresh και ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που μόλις ολοκληρώθηκε, για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου χωρίς να αγοράσεις καινούργια ρούχα. Εμπιστέψου μας, αυτά τα στυλιστικά tricks είναι ένας βιώσιμος και έξυπνος τρόπος για να κάνεις τα ρούχα σου να δείχνουν σαν καινούργια.

Δες επίσης: Trend Alert: Η μόδα αγαπάει τις πιέτες και το 2021