Οδηγός αγοράς: 10 ανάλαφρα καλοκαιρινά παντελόνια που θα αντικαταστήσουν το τζιν σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 ανάλαφρα καλοκαιρινά παντελόνια που θα αντικαταστήσουν το τζιν σου
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Χρώμα, prints και αέρινα υφάσματα στα πιο fashionable παντελόνια της σεζόν.

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι ίσως η μόνη εποχή του χρόνου, που αφήνουμε για λίγο στην άκρη το τζιν παντελόνι μας. Κυρίως λόγω της ζέστης, αφού όσο μαλακό και είναι το αγαπημένο μας denim παντελόνι, η αλήθεια είναι πως καταλήγει κάπως άβολο και ζεστό τις ημέρες που είμαστε στην πόλη. Στις περισσότερες περιπτώσεις το αντικαθιστούμε με ένα τζιν σορτσάκι, ωστόσο φέτος τα υφασμάτινα παντελόνια ήρθαν για να κάνουν το καλοκαίρι μας πιο άνετο και elegant από ποτέ.

Ήδη από τον περασμένο χειμώνα, αλλά και την άνοιξη που ακολούθησε θα παρατήρησες ότι τα τζιν βρήκαν ένα μεγάλο αντίπαλο στα υφασμάτινα παντελόνια της σεζόν, με τα wide leg pants να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ακολούθησαν τα cargo, τα cropped παντελόνια πάνω από τον αστράγαλο, οι satin παντελόνες τύπου pyjamas, αλλά και τα κλασικά printed παντελόνια, τα οποία αγαπάμε διαχρονικά μέσα στο καλοκαίρι.

summer-pants-shopping-quide-(2).jpg

Από τις μονόχρωμες επιλογές τα πιο δυνατά trends είναι σίγουρα το πράσινο, το bold aqua και το φούξια, ενώ τα prints έχουν την τιμητική τους, με τα retro inspired τυπώματα να είναι στα πάνω τους. Αν θέλεις να ποντάρεις στην απόλυτη άνεση, τότε επένδυσε σε ένα κολάν, σε στυλ παντελόνι, που μπορεί να είναι είτε καμπάνα είτε ακόμη και σε ίσια γραμμή. Τα prints τους πάνε πολύ! Αν πάλι είσαι της κλασικής σχολής και έχεις μία θέση γραφείου, τότε ένα wide leg παντελόνι σε beige ή γκρι, είναι ότι πρέπει για σένα. Με ψηλή μέση και πιέτες στο μπροστινό μέρος κολακεύει κάθε σωματότυπο και μπορεί να συνδυαστεί το ίδιο εύκολα με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου, αλλά και με τα sneakers σου.

Τα cargo pants είναι, επίσης, ένα σχέδιο star για φέτος. Μην φοβηθείς τη baggy γραμμή τους, αφού στην αγορά θα βρεις και πιο στενές εφαρμογές. Άσε τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη και παίξε με το στυλ σου, βάζοντας κάποιες Y2K επιρροές. Πώς; Φόρεσε το νέο σου cargo παντελόνι βράδυ με ένα ζευγάρι πολύχρωμες γόβες και ένα cropped μπλουζάκι. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, παρακάτω θα βρεις τα πιο stylish παντελόνια της αγοράς, που το fashion team του Queen.gr επέλεξε για εσένα.

Editor's choices: