British Fashion Awards 2022: Η Florence Pugh και η Rita Ora ήταν οι red goddesses της βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
British Fashion Awards 2022: Η Florence Pugh και η Rita Ora ήταν οι red goddesses της βραδιάς

Florence Pugh και Pier Paolo Piccioli(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Μία βραδιά γεμάτη μόδα και ομορφιά, που απέδωσε την απαραίτητη τιμή στην αγαπημένη βασίλισσα των Βρετανών, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα British Fashion Awards πραγματοποιήθηκαν εχθές στο Royal Albert Hall με τον κόμσο της μόδας να περιμένει με αγωνία τις βραβεύσεις, που ήταν βέβαια κάπως αναμενόμενες. Το βραβείο του Model of the Year δόθηκε -και δικαιολογημένα- στην Bella Hadid, αφού η επιρροή της την περασμένη χρονιά στη βιομηχανία της μόδας ήταν πιο έντονη από ποτέ. Η ίδια δυστυχώς δεν κατάφερε να παρεβρεθεί, για να παραλάβει το βραβείο της. Κορυφαίος σχεδιαστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Pier Paolo Piccioli, για λογαριασμό του οίκου Valentino, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από την ηθοποιό Florence Pugh.

Partywear season: Αυτές τις γιορτές μπορείς να επιβιώσεις με ένα και μόνο outfit

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ, με γιγαντοοθόνες να προβάλλουν σκηνές από τη ζωή της και από τις πιο χαρακτηριστικές της εμφανίσεις, ενώ μοντέλα περπατούσαν στο catwalk με customized δημιουργίες Βρετανών σχεδιαστών, που εμπνεύστηκαν απόπ το αξεπέραστο στυλ της. Ανάμεσα τους και η Lila Moss. Κάποιοι από τους σχεδιαστές που συμμετείχαν στο project ήταν οι Alexander McQueen, Burberry, Vivienne Westwood, Victoria Beckham και Stella McCartney. Η Naomi Campbell απέδωσε τον απαιτούμενο φόρο τιμής στη βασίλισσα, πριν ξεκινήσει το runway, ενώ φρουροί από το παλάτι του Buckingham βρίσκονταν περιμετρικά της κυκλικής πασαρέλας. Λίγο tacky το θέαμα, αλλά πολύ κοντά στην όλη british αισθητική και τη λατρεία, που συνεχίζουν να έχουν για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Britain Fashion Awards 22

Florence Pugh (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Το εντυπωσιακό red carpet υποδέχθηκε την ημίγυμνη Rita Ora.

Οι δύο πιο λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς ανήκουν στη Florence Pugh, με το maxi gown δια χειρός Valentino, με την απίστευτη χαμηλή πλάτη, και τη Rita Ora, που ήταν πιο sexy από ποτέ με το naked dress της Nensi Dojaka. Η Ashley Graham ήταν επίσης εντπωσιακή με το David McDOwell γαλάζιο, ασύμμετρο gown της, αλλά και Lila Moss, που πόνταρε επίσης στο effortless sexiness ενός ημιδιάφανου, naked dress, δια χειρός Knwls. Γενικά, δεν είδαμε ακρότητες την περασμένη βραδιά, με τις κυρίες να επενδύουν πολύ και στα glittery υφάσματα, όπως η iconic Naomi Campbell με το total silver Valentino φόρεμα της.

Britain Fashion Awards 22

Naomi Campbell (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision
Britain Fashion Awards 22

Rita Ora(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί: