Μετά το φόρεμα της Marilyn η Kim Kardashian αγόρασε ένα από τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana

Ναταλία Κατσακιώρη
Μετά το φόρεμα της Marilyn η Kim Kardashian αγόρασε ένα από τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana

Μήπως μας δίνει μια μικρή ιδέα για το τι θα δούμε στο φετινό Met Gala; Άβυσσος η ψυχή της Kim!

Η Αμερική δεν έχει βασιλική οικογένεια ως γνωστόν, οπότε η οικογένεια Kardashian-Jenner έχει αναλάβει αυτό το ρόλο. Αυτοανακηρρύχθηκαν οι Αμερικανοί royals, και αν με ρωτάς, μπορεί φυσικά η Kim και όλες οι υπόλοιπες αγαπημένες αδερφές της να μην είναι καθόλου του στυλ μου, αλλά δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στις ιδέες τους. Γιατί αν κάτι είναι αυτό που ξεχωρίζει τις αδερφές Kardashian-Jenner από τις υπόλοιπες τηλεπερσόνες των reality είναι τα ανατρεπτικά concepts και οι επιχειρηματικές τους κινήσεις, που έχουν πάντα μία ευφυέστατη βάση. Για αυτό και οτιδήποτε πιάσουν με τα χέρια τους γίνεται «χρυσό» aka viral, μέσα σε λίγα λεπτά.

Και εκεί που νόμιζες ότι με την περσινή της εμφάνιση στο Met Gala η Kim κάπως το τερμάτισε, μόλις μας μπήκαν νέες υποψίες. Στο Met Gala 2022 η Kim Kardashian εμφανίστηκε με το περίφημο Mr. President φόρεμα της Marilyn Monroe και άφησε εποχή στο κόκκινο χαλί του θεσμού. Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές και ραγδαίες φυσικά, με τους χρήστες των social media από τη μία να αποθεώνουν και από την άλλη να κατακρίνουν το look, γιατί πρόκειται για ένα φόρεμα-σύμβολο της αμερικάνικης ιστορίας.

Met Gala 2023:Το dress code είναι ένα tribute στον Karl Lagerfeld-Οι λεπτομέρειες και οι αντιδράσεις

https://www.instagram.com/p/CdHVSWrPgiB

Η Kim ξαναχτυπά και αυτή τη φορά με royal attitude.

Μπορεί το Met Gala 2023 να μοιάζει ακόμη μακρινό, αφού κατά παράδοση γίνεται την πρώτη Δευτέρα του Μαίου, οπότε το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι και τι θα δούμε στο red carpet είναι άγνωστο. Το θέμα του θα είναι αφιερωμένο τον Karl Lagerfeld, οπότε είμαστε σε αναμονή των εντυπωσιακών red carpet looks. Μια τελευταία κίνηση της Kim, όμως, μας έβαλε σε σκέψεις για το τι σχεδιάζει η δαιμόνια τηλεπερσόνα για το 2023. Πιο συγκεκριμένα η Kim έβαλε στη συλλογή της ένα σπάνιο κόσμημα αξίας 197.000 δολαρίων, που έχει φορεθεί πολλές φορές από την πριγκίπισσα Diana. Μιλάμε για ένα μεγάλο σταυρό με αμέθυστο και διαμάντια από το γνωστό οίκο κοσμημάτων Garrard, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Η Diana τον φόρεσε πρώτη φορά το 1987 σε φιλανθρωπικό event του οίκου μαζί με ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα δια χειρός Catherine Walker & Co με μωβ λεπτομέρειες.

Όταν η πριγκίπισσα Diana δημιούργησε τη δική της σχολή «revenge dressing» με ένα μικρό μαύρο φόρεμα

Anwar Hussein Collection

Η πριγκίπισσα Diana στις 27 Οκτωβρίου 1987 με μωβ φόρεμα Catherine Walker σε φιλανθρωπική βραδιά του γνωστού οίκου κοσμημάτων Garrard με το εν λόγω κόσμημα. (Photo by Anwar Hussein/Getty Images)

1987 Anwar Hussein

Η Kim έχει αγοράσει και πάλι στο παρελθόν ιστορικά κοσμήματα, επενδύοντας ένα μεγάλο ποσό για ένα Cartier κολιέ που ανήκε στην Jackie Kennedy. Δεν ξέρω αν σου μπήκαν ιδέες, αλλά ίσως η Kim μας εκπλήξει και πάλι συμπληρώνοντας το look της με ένα φόρεμα που να ανήκε στην πριγκίπισσα. Ίσως και όχι.