Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις στο styling; Οι Γαλλιδές απαντούν και σου δίνουν όλα τα tips

Ναταλία Κατσακιώρη
Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις στο styling; Οι Γαλλιδές απαντούν και σου δίνουν όλα τα tips

Τα 5 λάθη που κάνεις συχνά και κάνουν τα σύνολα σου να μοιάζουν άκομψα. Οι πιο stylish Γαλλίδες σου λύνουν όλες τις απορίες. Ένα μικρό μάθημα μόδας ακολουθεί!

Αυτή τη φορά δεν θα ήθελα να ξεκινήσω απευθείας με το τι πρέπει να κάνεις και τι όχι και να μπούμε απευθείας στα styling tips, αλλά θα μιλήσω λίγο για την προσωπική μου εμπειρία, που ως fashion editor έχω μια άμεση επαφή με τις τάσεις της κάθε χρονιάς και τις νέες κυκλοφορίες. Αυτό, λοιπόν, δεν σημαίνει ότι δεν κάνω και εγώ τα ίδια λάθη συχνά γιατί ακριβώς ασχολείσαι όλη μέρα με τη μόδα, οπότε το μυαλό σου κλειδώνει σε κάποιες εικόνες, οι οποίες δεν λειτουργούν απαραίτητα κάθε φορά. Είναι εκείνη η στιγμή, που καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι μια κάποια ξεκούραση και να αγήσεις για λίγο την υπερπληροφόρηση στην άκρη. Οπότε ο πιο σωστός σύμβουλος είναι σίγουρα τα French girls και το αξεπέραστο cool στυλ τους, που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου και να ξαναβρείς την κομψότητα σου χωρίς κόπο.

https://www.instagram.com/p/Cnr7ILqtATG

Εμείς βρήκαμε τα πέντε πιο συχνά στυλιστικά λάθη που κάνεις και σου δίνουμε τη λύση μέσα από το french style και τις συμβουλές των Γαλλίδων.

Midi φούστα + μπότες: Το σύνολο της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ιδανικό για σένα που αγαπάς τη λάμψη

Τα 5 french styling tips που θα διορθώσουν τα λάθη μας.

Βάζεις πολλά χρώματα σε ένα look: Οι Γαλλίδες είναι υπέρ του tonal dressing. Του να προσπαθείς δηλαδή να βάζεις ρούχα και αξεσουάρ με τον ίδιο τόνο, στο ίδιο outfit. Και λειτουργεί.

french_styling-tips-(5).jpg

Colorful dress power: Ναι το little black dress είναι η πιο μεγάλη επένδυση για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αλλά ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα θα σε ανανεώσει και θα δείξει ιδιαίτερα chic. Βέβαια, μιλάμε για ένα μονόχρωμο φόρεμα, όπως ακριβώς αυτό που θα επέλεγε μία Γαλλίδα.

french_styling-tips-(6).jpg

Επιμένεις στα άβολα ψηλοτάκουνα: Τα ψηλοτάκουνα σαφώς και μας αρέσουν και θα συνεχίζουμε να τα φοράμε, αλλά καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε να πάρουμε και εμείς κάτι από το french style, απογειώνοντας τα flats όπως τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα mules, συνδυάζοντας τα με καλτσάκια και καλσόν σε διαφορετικά χρώματα.

french_styling-tips-(1).jpg

Skinny jeans? Not: Οι Γαλλίδες είναι οι πιο πιστές υπέρμαχοι του ίσιου τζιν παντελονιού. Και έχουν μεγάλο δίκιο, γιατί δεν υπάρχει περίσταση και μέρος που να μην μπορεί να φορεθεί.

french_styling-tips-(2).jpg

Cropped items: Τα κοντά μήκη είναι τάση, αλλά είναι ταυτόχρονα και μεγάλη παγίδα, κυρίως γιατί φέρνουν μια περίεργη ισορροπία στη σιλουέτα μας. Τι θα έκανε, λοιπόν, ένα french girl; Θα πήγαινε στις αγαπημένες του και safe oversized φόρμες. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς.

french_styling-tips-(3).jpg