Κομψή στο κρύο; Τα 10 styling tips που θα ακολουθήσουμε πιστά αυτή την εβδομάδα

Ναταλία Κατσακιώρη
Κομψή στο κρύο; Τα 10 styling tips που θα ακολουθήσουμε πιστά αυτή την εβδομάδα
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα πιο μεγάλα trends για το πώς να ντύνεσαι στο κρύο έρχονται από το street style της Κοπεγχάγης. Βρες παρακάτω τις δέκα κορυφαίες συμβουλές.

Δευτέρα σήμερα, κρύα Δευτέρα και έρχεται και κρύα εβδομάδα μπροστά μας και η αλήθεια έιναι ότι είχαμε καλομάθει με την παρατεταμένη άνοιξη της φετινής χρονιάς. Αλλά το κρύο ήρθε και ξέρω ότι μας βρήκε απροετοίμαστους. Αλλά για καλή τύχη όλων των απανταχού fashion lovers η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, που ολοκληρώθηκε μέσα στην εβδομάδα, ήρθε για να μας δώσει άφθονο inspo από τα street style looks που είδαμε στους δρόμους της από τα scandinavian girls, αλλά και τους stylish καλεσμένους των shows, οι οποίοι φρόντισαν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της Δανέζικης πρωτεύουσας και το κρύο κλίμα της, χωρίς να χάσουν στιγμή το στυλ τους.

winter_looks_in_cold-(9).jpg

Είναι γνωστό, επίσης, πως όταν ακούς τη λέξη κρύο και χιόνι το μυαλό οσυ ταξιδεύει σε σκουρόχρωμα, βαρετά outfits με το μαύρο και το γκρι να πρωταγωνιστούν. Αυτό, βέβαια, το λέμε εμείς που έχουμε μπροστά μας το πολύ έναν με δύο καθαρά χειμωνιάτικους μήνες. Γιατί τα κορίτσια της Κοπεγχάγης έχουν άλλη άποψη και έχουν φροντίσει να βάλουν το χρώμα και τα υπέροχα prints ακόμη και στο πιο χοντρό τους πανωφόρι, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αν σκεφτείς τον καιρό στη Σκανδιναβία. Γιατί, λοιπόν, να μην επενδύσουμε και εμείς σε ένα ωραίο, cozy all over printed παλτό;

Date night: Μπαίνουμε σε ρομαντική διάθεση με 4 σύνολα για το ραντεβού σου που θα κλέψουν καρδιές

Ξεκίνα να βάζεις χρώμα σιγά-σιγά στα looks σου, μην πας απευθείας στην υπερβολή. Τα head pieces όπως τα σκουφάκια και τα μεγάλα, fluffy καπέλα είναι τα πρώτα τα οποία πρέπει να δοκιμάσεις, γιατί κρύο και ακάλυπτο κεφάλι δεν πάνε μαζί. Στη συνέχεια προχώρα στα κασκόλ, τους μεγάλους λαιμούς και τις balaclavas και στη συνέχεια πέρνα στα πανωφόρια.

Tα 10 styling tips για κομψό ντύσιμο στο κρύο: