French style: Τα πέντε κορυφαία παντελόνια που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες αντί για τζιν

Ναταλία Κατσακιώρη
French style: Τα πέντε κορυφαία παντελόνια που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες αντί για τζιν
Phot Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Το anti-jeans είναι ένα από τα trends που έχουν αγαπήσει ακόμη και οι Γαλλίδες, βάζοντας για λίγο στην άκρη το τζιν παντελόνι του για αυτά τα πέντε νέα σχέδια.

Μερικοί το θεωρούν ύβρη. Οριακά το ίδιο θα υποστήριζα και εγώ, αν άκουγα πως θα προτιμήσω να μη φορέσω το τζιν παντελόνι μου την άνοιξη. Και αν σου πω ότι το νέο trend της σεζόν, ονομάζεται anti-jeans και έχει καταφέρει να πείσει και τους πιο δύσπιστους υποστηρικτές των denims; Δηλαδή τις Γαλλίδες. Και όμως, είναι αλήθεια και αν είχες την ίδια ευκαιρία με μένα να δεις κάποια από τα street style looks στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, θα έχεις ήδη καταλάβει πως ο απόλυτος πρωταγωνιστής όλων των υπόλοιπων spring seasons, το τζιν παντελόνι μας, φέτος δεν θα έχει την ίδια τύχη.

pants_french-(8).jpg

Τα french girls, όπως θα ξέρεις ήδη, είναι οι πιο φανατικές θαυμάστριες των διαχρονικών jeans με τα οποία εμφανίζονται ακόμη και σε επίσημα καλέσματα και fashion events, όπως η Εβδομάδα Μόδας. Φέτος, όμως, τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά με τα τζιν παντελόνια να φεύγουν για λίγο από το προσκήνιο και να αντικαθίστανται από άλλα, διαφορετικά styles, που είναι εξίσου διαχρονικά και άνετα. Γενικά, τα παντελόνια έχουν γίνει αρκετά πιο ενδιαφέροντα τους τελευταίους μήνες με όλα τα classics να γίνονται πιο φρέσκα και ενημερωμένα.

Οδηγός αγοράς:Οι pencil φούστες είναι η γραμμή που επιστρέφει την άνοιξη και έχουμε τις 10 καλύτερες

pants_french-(2).jpg

Δεν χρειάζεται, δηλαδή, απαραίτητα να υιοθετήσεις το πιο edgy σχέδιο της φετινής σεζόν, για να κάνεις μια μικρή ανατροπή στο στυλ σου και να αφήσεις για λίγο πίσω το τζιν σου. Και φυσικά δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις το αγαπημένο σου staple, αλλά οι εναλλακτικές που σου προσφέρουν οι κομψές Γαλλίδες θα σε βάλουν σε πειρασμό. Από τα άνετα κολάν και το μαύρο wide leg παντελόνι, έως τα νέα printed σχέδια και το ενημερωμένο cargo pants, στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα items που μπορούν να αντικαταστήσουν το τζιν σου.

Πάρε έμπνευση από τα καλύτερα street style looks που ξεχωρίσαμε για σένα από τους δρόμους του Παρισιού και δημιούργησε αντίστοιχα, fashionable looks με αέρα από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Τα πέντε κορυφαία παντελόνια που απογειώνουν το anti-jeans trend: