Όλες οι τάσεις στα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα φορέσουμε την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλες οι τάσεις στα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα φορέσουμε την άνοιξη

Τα trends που πρέπει να ξέρεις από τώρα στα πέδιλα της σεζόν.

Τα ανοιξιάτικα πέδιλα είναι η πρώτη κατηγορία παπουτσιών, που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Και μιλάμε φυσικά για τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, αυτά που θα συμπληρώσουν τις βραδινές μας εμφανίσεις και θα απογειώσουν το look του γραφείου μέσα σε αυτή την όχι και τόσο ευχάριστη μεταβατική περίοδο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις κορυφαίες τάσεις σε έναν mini οδηγό, για να μπορείς να προετοιμαστείς από τώρα για τις ημέρες του Πάσχα, που θα κάνεις και τα πρώτα glam looks σου. Λουράκια, περίτεχνα τακούνια και ιδιαίτερα υλικά είναι τα βασικά στοιχεία των κορυφαίων trends της σεζόν. Οι λεπτομέρειες παρακάτω.

Copenhagen-str-S23-0181.jpg
highheeled_sandals-(7).jpg

Κεφάλαιο τζιν φούστα! 6 looks για να τη συνδυάσεις με τα ανοιξιάτικα πανωφόρια της ντουλάπας σου

6 ανοιξιάτικα trends στα ψηλοτάκουνα πέδιλα που δεν πρέπει να χάσεις.

Crab sandals: Αν είσαι φίλη του κλασικού retro style και της γεωμετρίας, τότε αυτά τα πέδιλα είναι η σωστή επιλογή για σένα. Τα crab sandals αγκαλιάζουν ιδανικά το πόδι, οπότε μιλάμε και για ένα πολύ άνετο ζευγάρι πέδιλα, που μπορείς να πάρεις ακόμη και σε stilletos.

highheeled_sandals-(1).jpg

Kitten heels: Επανήλθαν και θα τα φορέσουμε τόσο την άνοιξη, όσο και το καλοκαίρι. Είναι χαριτωμένα και μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με φούστες και φορέματα σε maxi γραμμή. Γενικά μας αρέσουν τα minimal λουράκια σε ένα ζευγάρι kitten heeled πέδιλα. Σκέψου το.

highheeled_sandals-(4).jpg

Τhong sandals: Ή αλλιώς σε στυλ σαγιονάρας. Είναι τα πιο sexy στην κατηγορία τους και μπορείς να τα βρεις και με διακριτικά straps, αλλά και σε στυλ mule. Βέβαια, καλό θα ήταν να είσαι κάπως εξοικειωμένη με το περπάτημα σε ψηλοτάκουνα πριν κάνεις μία τέτοια επιλογή. Δεν θα τα πρότεινα στους αρχάριους.

highheeled_sandals-(5).jpg

Platformed: Όσο πιο χοντρά, τόσο πιο καλά. Οι τεράστιες πλατφόρμες, είτε είναι σε όλο το μήκος του πάτου, είτε περιορίζονται στο μπροστινό μέρος και συνοδεύονται με ένα χοντρό 70s τακούνι, έχουν έρθει για να μείνουν και την άνοιξη περνούν από τις γόβες στα πέδιλα.

highheeled_sandals-(2).jpg

Strappy sandals: Νομίζω ότι το συγκεκριμένο στυλ έχει πάρει πλέον την αξία του κλασικού. Λεπτά λουράκια που δένουν διαδοχικά πάνω στο πόδι μας και μας επιτρέπουν να κυνηγήσουμε τα sexy βήματα της Carrie Bradshaw. Τα μεταλλικά χρώματα τους πάνε πολύ, σημείωσε το.

highheeled_sandals-(6).jpg

Wedges: Μιλάμε για εκείνες τις μικρές, μονοκόμματες πλατφόρμες, που έρχονται να κάνουν το στυλ μας λίγο πιο παριζιάνικο αυτή την άνοιξη, μιας και μιλάμε για ένα item που λατρεύουν οι Γαλλίδες. Η The Attico έχει μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον με τα πολύχρωμα mules της και τα πλαστικά, neon straps της, αλλά υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα εκεί έξω.

highheeled_sandals-(8).jpg