Κάντε το παιδικό σας καροτσάκι... retro chic!

Κάντε το παιδικό σας καροτσάκι... retro chic!

Me to Style Kit Grid για το κάθισμα παιδικού καροτσιού Stokke! 

Λατρεύουμε τα παιδικά καροτσάκια με στυλ και αυτή η νέα ιδέα της Stokke® μας ενθουσίασε: μόλις έφτασε το καινούριο της Style Kit σε χαρούμενο Grid, ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τα γραφιστικά μοτίβα που χρησιμοποιούνταν ευρέως τη δεκαετία του '60 και ήταν χαρακτηριστικά της ένδυσης και της διακόσμησης εκείνης της εποχής! Το Grid δίνει μια βίντατζ και ρετρό αίσθηση με μια μοντέρνα χροιά, συνδυάζοντας το γκρι, το λευκό, το μαύρο και πινελιές έντονου πορτοκαλί.

Stokke2 0bacf

Με το Style Kit μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνιση του καροτσιού σας Stokke®, ώστε να είναι πάντα στη μόδα, να ξεχωρίζει ή απλώς να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ. Το Style Kit έχει επίσης προσαρμοστικότητα και μοναδικότητα: μπορείτε να το ταιριάξετε με το αρχικό σας ύφασμα καθίσματος, για να δημιουργήσετε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς- και αυτή είναι μια τέλεια ιδέα για να ανανεώνετε την εμφάνισή του!

Το Style Kit για το κάθισμα του καροτσιού Stokke® περιλαμβάνει κουκούλα, σκίαστρο, επένδυση μπάρας καθίσματος και ύφασμα πλάτης. Ταιριάζει στα καθίσματα των Stokke® Xplory®, Stokke® Crusi™ και Stokke® Trailz™.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:
www.stokke.com
https://www.facebook.com/Stokkebaby