Για ένα αστραφτερό σπίτι χωρίς μικρόβια

Για ένα αστραφτερό σπίτι χωρίς μικρόβια

Πάσχω από πολλούς ψυχαναγκασμούς. Ο βασικότερος όλων είναι το θέμα της καθαριότητας και της τάξης. Δεν μπορώ να ζήσω ευτυχισμένη σε έναν χώρο όπου επικρατεί αταξία και βρωμιά. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ούτε τις απλές καθημερινές στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά.

Είμαι από τις γυναίκες που δεν πέφτει ποτέ για ύπνο αν δεν έχει πλύνει τα πιάτα στον νεροχύτη ή αν δεν έχει μαζέψει τα παιχνίδια των παιδιών στο σαλόνι και στα δωμάτιά τους. Προτιμώ να κοιμηθώ πιο αργά με ένα σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο ακόμη κι αν τα μάτια μου κλείνουν από την κούραση.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους ψυχαναγκασμούς, πρέπει να έχεις βρει σωστές άμυνες και άξιους συμμάχους. Τα απορρυπαντικά έχουν γίνει οι καλύτεροί μου φίλοι για καθαριότητα στο σπίτι και όμορφη μυρωδιά στο περιβάλλον που ζούμε.

Ένας τέτοιος σύμμαχος είναι και τοKlinex 4 σε 1 Λεμόνι, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό ιδανικό για καθημερινή χρήση που προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι. Με ένα μόνο πέρασμα, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με σκόνη, γύρη, σκύλο, γάτα, εξουδετερώνει βακτήρια ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί κάθε ίχνος βρωμιάς αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα λεμονιού. Το Klinex 4 σε 1 είναι ιδανικό για το μπάνιο, την κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού που πλένονται. Μάλιστα, είναι κατάλληλο και για μεταλλικές επιφάνειες.

Μπορώ να το χρησιμοποιώ σε όλο το σπίτι: Στο μπάνιο, την κουζίνα και τις επιφάνειες που αφού αφαιρεί κάθε ίχνος βρωμιάς, αφήνοντας μία υπέροχη μυρωδιά λεμονιού. Αρκεί να γυρίσω το ακροφύσιο στη θέση ψεκασμού και να ψεκάσω την επιφάνεια που θέλω να καθαρίσω. Το αφήνω να δράσει για 5 λεπτά και απλώς σκουπίζω με ένα βετέξ ή ένα πανάκι καθαρισμού.

Αν αισθάνεσαι κι εσύ εγκλωβισμένη και πιεσμένη γιατί νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις να έχεις σε καθημερινή βάση το καθαρό και ευωδιαστό σπίτι που ονειρεύεσαι –ειδικά αν έχεις παιδιά- δοκίμασε κι εσύ αυτόν τον σύμμαχο και είμαι σίγουρη ότι θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι!