6 apps που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

6 apps που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Τα apps αυτά θα σε βοηθήσουν να ελέγχεις καλύτερα τον κύκλο σου

Αν θέλεις να αποφύγεις το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, εννοείται πως πλάι στις κλασικές μεθόδους αντισύλληψης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ένα app ελέγχου του κύκλου σου για να μην μπερδεύεσαι.

Υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις την επόμενη περίοδο, τις γόνιμες ημέρες και χωρίς να χαλάσεις ευρώ, να καταγράφεις τις ερωτικές σου επαφές και στα συμπτώματα που ένιωθες στο σώμα όλο το μήνα.

Fertility Friend: η εφαρμογή στην ακρίβεια της οποίας υποκλίνονται οι χρήστες της, ειδικά όσον αφορά την ωορρηξία.

Glow: Στο ειδικό ημερολόγιο ωορρηξίας, κύκλου και θερμοκρασίας σώματος, μπορείς να μαντέψεις πότε οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος είναι μεγαλύτερες και να αποφύγεις τις επαφές εντελώς τις ημέρες αυτές ή να προσέξεις ακόμα περισσότερο.

Kindara: Εύχρηστο appπου μπορείς να ενημερώνεις κάθε πρωί με πολύ καλές προβλέψεις για τις γόνιμες ημέρες αλλά και για την ημέρα ερχομού της περιόδου ενώ έχει ειδικό διάγραμμα στο οποίο μπορείς να καταγράφεις και την υφή αλλά και ποσότητα των κολπικών υγρών.

Natural Cycles: Ένα app που φέρει την έγκριση του Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ ως αντισυλληπτικό προϊόν με 99,5 ακρίβεια στις προβλέψεις του.

Ovia: Ειδικοί γονιμότητας έχουν βάλει το χεράκι τους στην δημιουργία του εν λόγω app που βοηθά και τις κοπέλες με ακανόνιστη περίοδο.

Clue: Λεπτομερές app, στο οποίο με βάση τα δυνατά γραφικά του, μπορείς να καταγράψεις κάθε στοιχείο που είναι χρήσιμο για την περίοδο, ακόμα και τις αλλαγές στη διάθεσή σου.