Oι πιο μικροί μαχητές της ζωής συνεχίζουν να έχουν τη στήριξη των Pampers

Oι πιο μικροί μαχητές της ζωής συνεχίζουν να έχουν τη στήριξη των Pampers

Η μοναδική πάνα στην Ελλάδα σχεδιασμένη για τα μικρότερα μωράκια, που έχει ειδικά προσαρμοστεί για βρέφη που ζυγίζουν από μόλις 800 γραμμάρια, είναι διαθέσιμη σε όλα τα μαιευτήρια της Ελλάδας χάριν στα Pampers

Πάντα δίπλα στους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους, τα Pampers, από την P&G, με χαρά ανακοινώνουν ότι συνεχίζουν δυναμικά και αυτή τη χρονιά τη δωρεά σε πάνες ειδικά σχεδιασμένες για πρόωρα μωράκια στα μαιευτήρια όλης της Ελλάδας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών για ένα χρόνο. Τα Pampers δώρισαν την προηγούμενη χρονιά με επιτυχία, συνολικά 213.512 πάνες για πρόωρα βρέφη στα μαιευτήρια όλης της Ελλάδας και φέτος η δωρεά στις αντίστοιχες μονάδες θα φτάσει τις 250.0000 πάνες σε όλη τη χώρα.

Καθώς ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την ενθάρρυνση της σωματικής και συναισθηματικής ανάπτυξης των πρόωρων μωρών, τα Pampers σχεδίασαν τη πάνα Pampers Preemie Protection σε 3 μεγέθη. Τα μεγέθη για τα πρόωρα μωρά φτάνουν έως και τρία μεγέθη μικρότερα από τις πάνες των νεογέννητων, ώστε η πάνα να ταιριάζει ακόμα και στα πιο μικρά και ευάλωτα πρόωρα μωρά που γεννήθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο και ζυγίζουν από 800 γραμμάρια, έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τις διαταραχές και να κοιμούνται όσο το δυνατόν πιο ήσυχα.

Ο ύπνος είναι σημαντικός για κάθε μωρό, αλλά ειδικά τα πρόωρα βρέφη πρέπει να κοιμούνται 97% του χρόνου για να εξασφαλιστεί ότι θα αναπτυχθούν σωστά. Ο καλός ύπνος συντελεί στην ωρίμανση του κεντρικού νευρικού συστήματος και τη μελλοντική ανάπτυξη της γνωστικής και της κινητικής λειτουργίας των όλων νεογνών, αλλά πολύ περισσότερο των πρόωρων, καθώς είναι το θεμέλιο της υγιούς φυσικής και συναισθηματικής ανάπτυξής τους. Διάφοροι παράγοντες στη νεογνική μονάδα, όπως ο φωτισμός, ο θόρυβος, η συχνή επανατοποθέτηση, οι τακτικές ιατρικές επεμβάσεις και οι αλλαγές της πάνας μπορεί να επηρεάσουν τους πολύτιμους κύκλους ύπνου των πρόωρων μωρών. Προσφέροντας μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για την ελαχιστοποίηση των διαταραχών, τα Pampers Preemie Protection είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν τον αδιάκοπο ύπνο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μωράκια.

Τα Pampers Preemie έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη προστασία και να ελαχιστοποιούν τις διαρροές, με αποτέλεσμα να παρέχουν ένα γαλήνιο και ήρεμο ύπνο στο πρόωρα μωράκια. Διαθέτουν, επίσης έναν καμπυλωτό στενό πυρήνα που βοηθά στην ανάπτυξη της βέλτιστης τοποθέτησης ισχίου. Οι πάνες Pampers με μεταξένια απαλότητα και απαλές μανσέτες για να βελτιώνουν την άνεση για κάθε μωρό και βοηθούν στην υποστήριξη της φροντίδας της επιδερμίδας τους στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών των Μαιευτηρίων. Όλες οι πάνες Pampers για τα πρόωρα μωρά έχουν επίσης μοναδική απορροφητική επένδυση που απομακρύνει την υγρασία και συνεχείς διαρροές (μια κοινή παρενέργεια των μωρών στα αντιβιοτικά) από την επιδερμίδα του μωρού. Ακόμα, επιτρέπουν τη σταθερή τοποθέτηση και είναι εξίσου απορροφητικά στο μπροστινό και το πίσω μέρος, παρέχοντας στις μαίες την ευελιξία να αλλάζουν και να τοποθετούν την πάνα για να ακολουθήσουν τις ιατρικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει ότι οι μαίες δεν χρειάζεται πλέον να κόβουν ή να διπλώνουν μεγαλύτερες πάνες για να βρουν τη σωστή εφαρμογή για τα μικρότερα μωρά!

«Σκοπός μας είναι για τους μικρούς μαχητές που βρίσκονται σήμερα στις εντατικές μονάδες νεογνών όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής και μια υγιή ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό είναι πολύ βασικό οτιδήποτε χρησιμοποιούμε για την φροντίδα και την νοσηλεία αυτών των νεογνών να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Ευχαριστούμε τα Pampers που σχεδίασαν μία πάνα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το πολύ μικρό τους σώμα, ώστε να μην ενοχλεί στην κίνηση και να εμποδίζει τις ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πολύτιμου ύπνου τους», τόνισε η Βικτωρία Μοσχάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης.

Τα υλικά στις πάνες Pampers Preemie Protection είναι ασφαλή και απαλά και είναι τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια με ασφάλεια στα μαιευτήρια και τις πάνες λιανικής πώλησης. Τα Pampers συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς ασφαλείας για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά.

Τα νέα Pampers Preemie Protection είναι διαθέσιμα σε 3 μεγέθη (P1,P2,P3) για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πρόωρων μωρών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video σχετικά με τα Pampers Preemies, εδώ.