Τι δώρο να πάρεις στην κολλητή σου που γέννησε και δεν μπορείς να την επισκεφτείς

Για εσένα που δεν θα βρεθείς στο μαιευτήριο με την φίλη σου

Ο Covid19 άλλαξε την ζωή και την καθημερινότητά μας σε πολλά επίπεδα. Και ξέρουμε με τι λαχτάρα περίμενες το μωρό της κολλητής, της φίλης, της συναδέλφου, της αδερφής και τώρα δεν μπορείς να το δεις ούτε στο επισκεπτήριο του μαιευτηρίου. 

Δεν θέλουμε όμως να σκας γιατί σου έχουμε βρει τα πιο ωραία δώρα για την φίλη που γέννησε, τα οποία θα τα χαρεί τόσο η ίδια όσο και το μωρό. 

Λίγη φαντασία και στο σπίτι θα φτάσει ένα τέλειο δωράκι που θα δείχνει και την σκέψη σου για το μωρό και το γούστο σου. 

Κορνίζα με αποτύπωμα του μωρού:

Τι πιο ωραίο να κρατήσει η κολλητή το πρώτο αποτύπωμα της πατούσας του μωρού, για πάντα!

κορνιζα

Public

Ένα καλαθάκι με τα προϊόντα φροντίδας του μωρού:

Το αφρόλουτρο και το λαδάκι που θα κάνει τα πρώτα του μπανάκια, μια μυρωδιά που η φίλη σου θα την θυμάται για πάντα. Δοκίμασε την σειρά Baby Line της Frezyderm που σέβεται τη βρεφική επιδερμίδα

baby line 905x300

Frezyderm

Οθόνη παρακολούθησης μωρού:

avent

Γιατί τι θέλει η μαμά με το νεογέννητο στο σπίτι; Να το παρακολουθεί ακόμα κι αν είναι πέντε μέτρα μακριά του. Trust me! Έχω τσεκάρει ότι το μωρό αναπνεύει πάνω από 20 φορές σε μια ώρα κι ένα μηχάνημα που θα επιτρέπει στην κολλητή να τσεκάρει τις κινήσεις του βρέφους στο διπλανό δωμάτιο είναι ό,τι καλύτερο.

Philips Avent

Ρουχαλάκια:

hm

Απαλά, ξεχωριστά, ποιοτικά, σαν αυτά που θα φορούσες και στο δικό σου παιδί. Τα φορμάκια, τα ολοσωμάκια, τα καλτσάκια και τα καπελάκια H&M για τις πρώτες βόλτες του μωρού, θα γίνουν το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις.

H&M

Last but not least, μην ξεχάσεις να στείλεις κι ένα δώρο για την ίδια τη νέα μαμά!

mom

Charm Mom από Pandora 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ