Πώς να ντυθείς στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σου- Όλα τα μυστικά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς να ντυθείς στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σου- Όλα τα μυστικά

Τι ρούχα να επιλέξεις και τι να αποφύγεις αυτό το πρωτόγνωρο για εσένα διάστημα.

H εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ ιδιαίτερο διάστημα για κάθε γυναίκα, με την καθεμία να το βιώνει εντελώς διαφορετικά. Το καθημερινό ντύσιμο κατά τους μήνες της κύησης αντικειμενικά δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση στον κόσμο, κυρίως τους τελευταίους μήνες. Σήμερα ωστόσο θα εστιάσουμε στο πρώτο τρίμηνο γι'αυτό συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Είναι πιθανό τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης να δυσκολευτείς λίγο όταν προσπαθείς να ντυθείς, κυρίως εάν κρύβεις ακόμη την κατάστασή σου. Πρέπει να σου πω ωστόσο ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις το προσωπικό σου στυλ, για να ντυθείς κομψά και άνετα. Το πρώτο τρίμηνο κύησης φέρνει πολλές αλλαγές στο σώμα και την περιοχή της κοιλιάς η οποία αρχίζει σιγά-σιγά να μεγαλώνει.

via GIPHY

Είσαι έγκυος; 5 είδη τροφίμων που πρέπει να αποφεύγεις στη διάρκεια της εγκυμοσύνης



Τι να επιλέξεις το πρώτο τρίμηνο της κύησης

egkymosini1

1) Μην αγοράσεις ακόμη ακριβά ρούχα εγκομοσύνης.

Το δεύτερο τρίμηνο της κύησης η κοιλιά σου θα είναι ολοένα και πιο μεγάλη γι' αυτό μην βιαστείς να επενδύσεις σε ακριβά ρούχα. Αντίθετα αγόρασε άνετα items όπως φαρδιές μπλούζες, πουκαμίσες και φορέματα που θα μπορείς να φοράς και το προσεχές διάστημα.

2) Επένδυσε σε ένα πολύ άνετα εσώρουχα

Δώσε έμφαση στο σουτιέν και προτίμησε ένα που θυμίζει αθλητικό μπουστάκι. Θα σου παρέχει στήριξη και άνεση ενώ δεν έχει μπανέλα που ασκεί ανεπιθύμητη πίεση στην περιοχή του στήθους.

3) Φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα

Είτε αυτό είναι το αγαπημένο σου κολάν είτε μια φαρδιά ολόσωμη φόρμα. Σκοπός είναι να έχεις ελευθερία κινήσεων, να μην πιέζεσαι στην κοιλιά και να νιώθεις όμορφα.

5 μυστικά γονιμότητας που πρέπει να γνωρίζεις

4) Πρόσεξε τη μέση σου

Μπορεί να μη το χρειάζεσαι ακόμη όμως μελλοντικά αγόρασε μια ζώνη που παρέχει στήριξη στη μέση. Θα έχεις άμεσα καλύτερη στάση σώματος και δεν θα επιβαρύνεις τη μέση σου.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid