My Baby & Me

My Baby & Me

Το iPhone app που κάθε μαμά πρέπει να κατεβάσει

Αν διανύετε την φάση της εγκυμοσύνης σας ή είστε νέα μαμά-και έχετε iPhone- η δωρεάν εφαρμογή Μybabyandme της PhilipsAVENT (της Νο1 εταιρείας που εμπιστεύονται οι μαμάδες) θα γίνει πολύτιμος βοηθός στην καθημερινότητά σας, και μέσα από τις λειτουργίες της θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε με πολύ εύκολο τρόπο την ανάπτυξη του μωρού σας.

Απλά ενεργοποιώντας το app, μπορείτε να κρατάτε ημερολόγιο με βασικά στοιχεία για τον μικρό θησαυρό σας, όπως:


- Το τάισμα: Θα σας βοηθήσει να θυμάστε από ποιό στήθος θηλάσε το μωράκι σας τελευταία, πόσα γεύματα ήταν στερεά και πόσα υγρά,αν επιλέξατε μπιμπερό ή θηλασμό αλλά και την πιο πρόσφατη ώρα που έφαγε το μωρό. Οι παραπάνω πληροφορίες συγκεντρώνονται σε απλά και χρήσιμα διαγράμματα.
- Την αλλαγή πάνας: Διαθέτει χρήσιμα διαγράμματα για να παρακολουθείτε την κινητικότητα του εντέρου του μωρού.
- Τον ύπνο: Καταγράφει την ώρα που κοιμάται το μωρό σας κάθε βράδυ,ώστε να μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για τις συνήθειες του ύπνου του.
- Το βάρος και το ύψος: Καταγράφει την σωματική ανάπτυξή του μέσω του βάρους και του ύψους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον, με το Μybabyandme μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και να παρακολουθείτε τα κύρια στάδια ανάπτυξης του μωρού, από τη γέννηση και την πρώτη φορά που έφαγε στερεά τροφή μέχρι το μπουσούλημα και το περπάτημα. Επίσης, χρησιμοποιώντας εικονικά αυτοκόλλητα, έχετε τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω Facebook.


Το Mybabyandme μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του AppStore στα αγγλικά ενώ από αυτό τον μήνα διατίθεται και η ελληνική έκδοσή του.