Ανατριχιαστικό ή χαριτωμένο; Αγκαλιάστε το αγέννητο παιδί σας σε μορφή κούκλας

Ανατριχιαστικό ή χαριτωμένο; Αγκαλιάστε το αγέννητο παιδί σας σε μορφή κούκλας

Η τεχνολογία παίρνει το 3D υπερηχογράφημα και κάνει το έμβρυο κούκλα

Πόσες από εσάς θα θέλατε να πιάσετε το μωράκι, που κυοφορείτε στην κοιλίτσα σας, αγκαλιά; Αυτή την επιθυμία πολλών νέων γονιών θέλησε να κάνει πραγματικότητα μια εταιρία στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα παίρνουν το 3D υπερηχογράφημα του μωρού σας και δημιουργούν ένα είδωλο, με τα σωστά χαρακτηριστικά του προσώπου, την στάση σώματος ακόμα και τον τον τόνο του δέρματος του αγέννητου παιδιού .

MORO1

Τα μοντέλα- κούκλες κοστίζουν περίπου 600 δολάρια ενώ μπορείτε να διαλέξετε και μέγεθος με αποτέλεσμα να σας έρθει πιο οικονομικά, δηλαδή περίπου στα 200 δολάρια.

Το site της εταιρείας προωθεί την ιδέα του με το logo « Η εγκυμοσύνη είναι μια μοναδική εμπειρία στην ζωή σας. Θυμηθείτε αυτά συναισθήματα ξανά και ξανά με το δικό σας 3D μωρό». Μάλιστα υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να μοιραστεί η οικογένεια τον ενθουσιασμό της για το νέο μέλος της οικογένειας που πρόκειται να έρθει στη ζωή ενώ ταυτόχρονα θα γίνει ένα πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο.

Αλήθεια εσάς πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Θα θέλατε κάτι τέτοιο στο σπίτι σας; Γιατί εμάς μας φαίνεται πραγματικά αποκρουστικό...

Διαβάστε επίσης:

Πρόωρος τοκετός: Ποιοι παράγοντες αυξάνουν τις πιθανότητες;