Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις στο RIVER WEST με τα θεότρελα Rabbids!

Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις στο RIVER WEST με τα θεότρελα Rabbids!

Μπορεί κι εμείς οι «μεγάλοι» να… παρασυρόμαστε συχνά από τη «μαγεία» των εορτών, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα την αγαπημένη γιορτή των παιδιών και μια ξεχωριστή αφορμή για να βιώσουν κι εκείνα, έστω και για λίγες ημέρες, το δικό τους «παραμύθι».

Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς οι γονείς προσπαθούμε αυτή την περίοδο να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε τα μικρά μας να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, χωρίς παράλληλα να ταλαιπωρηθούμε. Είναι γεγονός πως η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη για αυτό και χρειαζόμαστε εναλλακτικές και συμφέρουσες προτάσεις στην πόλη, που θα ικανοποιήσουν όλη την οικογένεια.

Εμείς το ψάξαμε το θέμα και είδαμε πως, ευτυχώς, υπάρχουν μέρη «μαγικά» και άκρως χριστουγεννιάτικα για να δείξουμε στα παιδιά μας τη «μαγεία» των γιορτών, που τόσο ανάγκη έχουν. Το σημαντικό για εμάς ήταν να κάναμε μια επιλογή που θα συνδύαζε πολλές δραστηριότητες και δρώμενα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας μια από τις αγαπημένες μας προτάσεις που σίγουρα δεν θα σας κουράσει. Για δείτε το δικό μας… θεότρελο εορταστικό πρόγραμμα.

Ψώνια και Χριστούγεννα με τα αγαπημένα Rabbids

Αν θέλετε, λοιπόν, να συνδυάσετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας και να ενθουσιάσετε τα μικρά σας, μπορείτε να επισκεφτείτε από τις 9 έως τις 31 Δεκεμβρίου το RIVER WEST και να δείτε τα θεότρελα κουνέλια Rabbids να φέρνουν τα πάνω κάτω με τις σκανταλιές τους.

Τα παιδιά τα αγαπούν (τουλάχιστον τα δικά μου τρελαίνονται μαζί τους) όποτε είναι μια ευκαιρία να κάνετε εσείς τη βόλτα σας και τα ψώνια σας (άλλωστε ο ελεύθερος χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι περιορισμένος) και την ίδια ώρα, να γνωρίσουν από κοντά τα μικρά σας τους αγαπημένους τους ήρωες και να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Το σημαντικό είναι, όμως, πως στο γνωστό εμπορικό κέντρο θα λαμβάνουν χώρα όλες αυτές τις ημέρες πολλά εορταστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG Network