Το παρόπονο της Chrissy Teigen από τον σύζυγό της John Legend το καταλαβαίνει κάθε μαμά!

Πατούλια Κατερίνα
Το παρόπονο της Chrissy Teigen από τον σύζυγό της John Legend το καταλαβαίνει κάθε μαμά!

Αυτό που κάνει ο Legend μπορεί να εκνευρίσει κάθε μαμά

Έχεις ένα, δύο, τρία και τέσσερα παιδιά; Κάνε ένα scroll down στο προφίλ σου στο Instagram.Υπέροχες πόζες των παιδιών σου θα ξεφυτρώσουν στο προφίλ σου και σε πολλές από αυτές, θα δεις υπέροχες πόζες των παιδιών με τον μπαμπά τους. Υπέροχες γιατί εσύ φρόντισες να βγουν έτσι, να προσέξεις την γωνία, το φως, την στιγμή, να είναι όλα τέλεια.

Πάμε τώρα πάλι, κάνε πάλι scroll, κάνε scroll και στις φωτογραφίες του κινητού σου και δες σε πόσες είσαι πρωταγωνίστρια με τα παιδιά σου, πόσες φωτογραφίες σε έχει βγάλει ο μπαμπάς τους, γνωστός και ως instagram husband και πόσες από αυτές είναι τέλειες ή έστω αξιοπρεπείς.

Ε, το παράπονο αυτό εξέφρασε δημόσια η Chrissy Teigen, το πάλαι ποτέ μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή John Legend, η οποία είπε την αλήθεια που θέλουμε όλες να πούμε.

«Ποτέ δεν έχω φωτογραφίες με μένα γιατί έχω σχεδιαστεί να βγάζω φωτογραφίες και κανείς άλλος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να με βγάλει καλές φωτογραφίες να κοιτάξει τις γωνίες και το φωτισμό και έστω να τραβήξει μια φωτογραφία καλή. Όλα καλά, αυτή τη ζωή διάλεξα (προς τον John)»!


https://www.instagram.com/p/B1lFB0uhj_E

Το θέμα φίλη μας, είναι έστω να υπάρχεις στις φωτογραφίες, γιατί καλές ή κακές, τα παιδιά σου θα τις κοιτούν και θα τις λατρεύουν!