Πέντε λόγοι που τα κορίτσια μου λατρεύουν το Frozen -και εγώ το ίδιο!

Πέντε λόγοι που τα κορίτσια μου λατρεύουν το Frozen -και εγώ το ίδιο!

Έξι χρόνια έχουν περάσει από όταν η αξιαγάπητη βασίλισσα Έλσα μας προσκάλεσε στο… παγωμένο της βασίλειο και ομολογώ πως στο σπίτι μας, μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα!

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ποτέ μία ταινία κινουμένων σχεδίων όπως το «Ψυχρά κι Ανάποδα» της Disney, να έχει τέτοια επίδραση στις κορούλες μου, ακόμη και σε εμένα την ίδια. Δεν χορταίνω να τις παρατηρώ να χορεύουν στο σαλόνι του σπιτιού το γνωστό τραγούδι «Let it go», να σκαρφίζονται τις δικές τους αφηγήσεις παριστάνοντας η μία την Έλσα, η άλλη την Άννα και τα λούτρινα αρκουδάκια τους το υπόλοιπο cast!

Βλέποντας πόσο αγάπησαν τις δύο ηρωίδες, δεν μπορούσα παρά να τις αγαπήσω και εγώ με τη σειρά μου, αφού η ιστορία τους στάθηκε αφορμή να πραγματοποιήσουμε μεταξύ μας ουσιαστικές συζητήσεις πάνω σε πανανθρώπινα ζητήματα όπως η διαφορετικότητα, τις οποίες μέχρι τότε δεν έβρισκα τον κατάλληλο τρόπο να θίξω. Αυτός ήταν και ο λόγος που μόλις πληροφορήθηκα την επερχόμενη επιστροφή του θαρραλέου διδύμου στη μεγάλη οθόνη με το sequel της ταινίας, αποφάσισα να τους χαρίσω ένα απίθανο δώρο, το οποίο όχι μόνο θα τις προετοιμάσει για την προβολή, αλλά θα βρίσκεται πάντα πλάι τους να τους υπενθυμίζει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, τα βαθιά μηνύματα που διδάχθηκαν μέσα από αυτή!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr