Πώς να οργανώσεις το τέλειο Halloween party για τα παιδιά σου εν μέσω Covid-19

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Πώς να οργανώσεις το τέλειο Halloween party για τα παιδιά σου εν μέσω Covid-19

Για να περάσουν αυτοί καλά και εσείς.. καλύτερα!

Η ημερομηνία για τον εορτασμό του Halloween πλησιάζει και όλες οι μαμάδες προετοιμάζονται για το απόλυτο spooky party που σχεδιάζουν για τα παιδιά τους. Στο εξωτερικό όλα τα σπίτια αυτή την περίοδο οργανώνουν το πάρτι που θα διεξαχθεί στην κορύφωση του Halloween (που γίνεται εθιμοτυπικά στις 31 Οκτωβρίου) ενώ οι κολοκύθες -όλο αυτό το διάστημα- έχουν την τιμητική τους.

Πέρσι, με τον covid 19 να βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση, τα parties ακυρώθηκαν. Φέτος όμως, τα πράγματα είναι ευτυχώς αρκετά διαφορετικά. Με τους συνεχούς εμβολιασμούς είμαστε πιο ασφαλείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να οργανωθείς κατάλληλα και να ξεκινήσεις να στολίζεις το σπίτι σου, δημιουργώντας το απόλυτο scary σκηνικό.

Halloween DIY: 10 κατασκευές για να κάνεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου πιο spooky από ποτέ

Μπορεί τα πράγματα να είναι καλύτερα αλλά ο κίνδυνος παραμένει

Ωστόσο, ένα πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι η μετάδοση είναι πολύ χαμηλότερη σε εξωτερικούς χώρους σε σύγκριση με τους εσωτερικούς. Συνεπώς, το Halloween 2021 δεν είναι η ώρα να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο σε ένα πάρτι μέσα στο σπίτι σου.


https://www.instagram.com/p/CU9NTi7l3V2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4 tips για να περάσετε όλοι υπέροχα σε ασφαλές περιβάλλον

1. Κάνε το πάρτι σε εξωτερικό χώρο

Αν μπορείς να κάνεις το πάρτι σε εξωτερικό χώρο, τόσο το καλύτερο. Έτσι θα έχεις αρκετό χώρο για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι και να αποφύγεις την μετάδοση του ιού.

Θες να στολίσεις το σπίτι στο πνεύμα του Halloween; Πάρε ιδέες από τα διάσημα σπίτια

2. Ατομικές μερίδες για όλους

Εάν πρόκειται να σερβίρεις φαγητό, το να έχεις οργανώσει ατομικές μερίδες αντί για πιατέλες που μπορούν να αγγίζουν όλοι, θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο. Έτσι οι καλεσμένοι σου θα αισθάνονται πιο άνετα, καθώς κανείς δεν θα έρχεται σε άμεση επαφή με το φαγητό τους.

3. Δώσε σωστέ οδηγίες στους καλεσμένους σου

Ως οικοδέσποινα, λάβε υπόψη σου ότι οι καλεσμένοι σου μπορεί να μη νιώθουν άνετα με τις συναθροίσεις οπότε βεβαιώσου ότι έχεις ξεκαθαρίσει στην πρόσκλησή σου τι πρόκειται να γίνει.



4. Οι μάσκες απαραίτητο halloween αξεσουαρ

Σ' ένα πάρτι με μασκαρεμένους, η μάσκα αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ της στολής. Προμηθεύσουν χρωματιστές μάσκες μιας χρήσης και πολλά αντισηπτικά και κάνε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν άφοβα!