Mάθε step by step πώς θα δημιουργήσεις σαρκώδη, ζουμερά χείλη χωρίς ενέσιμο τρόπο!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Mάθε step by step πώς θα δημιουργήσεις σαρκώδη, ζουμερά χείλη χωρίς ενέσιμο τρόπο!

4 απλά βήματα για να τα πετύχεις

Μπορεί τα σαρκώδη χείλη να είναι τάση τα τελευταία χρόνια... Τι γίνεται όμως όταν τα δικά σου χείλη είναι λεπτά; Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών προσπαθεί διακαώς να βρει επεμβατικούς και ενέσιμους τρόπους να τα μεγεθύνει ώστε να δείχνουν πιο ζουμερά. Εσύ όμως δε χρειάζεται να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες χάρη στο Beauty Class της Erre Due που θα σου δείξει βήμα-βήμα πως θα το πετύχεις με απλά τρικ μακιγιάζ και τα κατάλληλα προϊόντα.

Cover2

Βήμα 1ο:
Απολέπιση για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να γίνουν απαλά, έτοιμα δηλαδή να δεχθούν το μακιγιάζ. Θα χρειαστείς μόνο 3 υλικά της κουζίνας σου.
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μέλι
½ κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
Ανακάτεψέ τα σε ένα μπολάκι, άπλωσέ τα στα χείλη σου και τρίψε απαλά με κυκλικές κινήσεις για ένα λεπτό τουλάχιστον. 'Έπειτα, ξέπλυνε με χλιαρό νερό

Βήμα 2ο:
Με ένα μολύβι χειλιών ζωγράφισε το περίγραμμα ακριβώς έξω από τη φυσική τους γραμμή. Μην απομακρυνθείς πολύ από το φυσικό σου σχήμα γιατί το αποτέλεσμα δεν θέλουμε να δείχνει υπερβολικό. Μπορείς αν δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι, να δημιουργήσεις διακεκομμένες γραμμές και έπειτα να πατήσεις πάνω σε αυτές. Ξεκίνησε από το άνω χείλος.

001 copy copy

Εγώ επέλεξα το αδιάβροχο μολύβι χειλιών της Erre Due WATERPROOF LIP DESIGNER που διαρκεί έως και 12 ώρες. Προσφέρει έντονο πλούσιο χρώμα, τέλεια κάλυψη και εξαιρετική ακρίβεια στην εφαρμογή. Δεν «τρέχει» και δε μουτζουρώνει, ενώ η σιλικόνη που περιέχει, προσφέρει απαλή και μεταξένια αίσθηση στα χείλη.

001

Συνέχισε σχεδιάζοντας το περίγραμμα στο κάτω χείλος, προσεκτικά, με φορά από έξω προς τα μέσα, δηλαδή προς το κέντρο.

002 copy

Βήμα 3ο:

Τώρα έχεις ήδη οριοθετήσει τις γραμμές, συνεπώς μπορείς να γεμίσεις το εσωτερικό με ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι ή πολύ κοντά στη συγκεκριμένη. Εγώ επέλεξα το Full Color Lipstick της ERRE DUE το οποίο φροντίζει τα χείλη ενώ προσφέρει πλούσιο και λαμπερό χρώμα με μια κίνηση.

003 copy

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει, απαλύνει τις γραμμές και χαρίζει όγκο. Το καμπυλωτό του σχήμα αγκαλιάζει τα χείλη για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή.

001 copy copy

Συνέχισε απλώνοντας κραγιόν στο κάτω χείλος, προσεκτικά, με φορά από έξω προς τα μέσα, δηλαδή προς το κέντρο.

004

Βήμα 4ο:

Αυτό το τελευταίο βήμα μπορεί πραγματικά να δώσει maximum όγκο στα χείλη σου και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λιπ γκλος! Μην περνάς όμως όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. Αντίθετα, βάλε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο τους και ειδικά στο κάτω χείλος. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι πολύ ζουμερά και σαρκώδη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρωματιστό λιπ γκλος που ταιριάζει με το κραγιόν σου ή και ένα διάφανο.

005

Εγώ επέλεξα το LIP SHINE GLOSS της ERRE DUE. Πρόκειται για ένα απαλό lip gloss με μεταξένια υφή και ειδική σύνθεση που περιποιείται, ενυδατώνει και δίνει λάμψη στα χείλη, χωρίς να τα κολλάει.

001 copy copy copy copy