Ξέρεις πώς να φτιάξεις το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για το δικό σου πρόσωπο;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ξέρεις πώς να φτιάξεις το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για το δικό σου πρόσωπο;

Το Α και το Ω στην τέχνη του μακιγιάζ, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου -όσο και αν σου φαίνεται περίεργο - είναι τοσχήμα των φρυδιών σου

Αυτός είναι ένας τέλειος οδηγός για να μάθεις ποιο σχήμα να δώσεις στα φρύδια σου ώστε να δένουν αρμονικά με το πρόσωπό σου και το Beauty Class της Erre Due θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

EYEBROWS

Το Α και το Ω στην τέχνη του μακιγιάζ, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου -όσο και αν σου φαίνεται περίεργο - είναι τοσχήμα των φρυδιών σου. Μάλιστα η μορφή τους είναι εκείνη που υποδηλώνει ακόμα και τη διάθεσή σου, ανεξάρτητα από το πώς πραγματικά μπορεί να νιώθεις!

Για παράδειγμα:

1. Τα φρύδια με πολύ μυτερές άκρες και τονισμένο τελείωμα κοντά στη βάση της μύτης θα σε κάνουν να δείχνεις θυμωμένη.

2.Τα φρύδια με πολύ μακρύ τελείωμα που κατεβαίνει προς την εξωτερική γωνία του ματιού προσδίδουν θλιμμένη όψη.

3. Αν πάλι τα έχεις αποτριχώσει υπερβολικά και είναι σχεδόν αόρατα, το πρόσωπό σου θα δείχνει κάπως… απροσδιόριστο. Ήξερες, όμως, ότι υπάρχουν 3 διαφορετικά στυλ φρυδιών;

Εσύ έχεις επιλέξει το κατάλληλο για το πρόσωπό σου;

Η ιδανική μορφή των φρυδιών εξαρτάται από 2 παράγοντες:

1. Το σχήμα του προσώπου σου
2. Το σχήμα των ματιών σου, καθώς και την απόσταση που έχουν εκείνα μεταξύ τους αλλά και σε σχέση με τα φρύδια.

Ακολούθησε μερικούς βασικούς κανόνες για να πετύχεις το ιδανικό για εσένα αποτέλεσμα:

ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΓΩΝΙΑ

Το πιο συνηθισμένο (και ασφαλές θα λέγαμε σαν επιλογή) σχήμα φρυδιών. Τονίζει τα έντονα βαμμένα μάτια και γενικά το μακιγιάζ του προσώπου αλλά δεν δείχνει τόσο φυσικό τις μέρες που θες να κυκλοφορείς συνεχώς αμακιγιάριστη. Έχει τη σφραγίδα της Beyonce και της Lily Collins και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

2b

How to: Εντόπισε την αρχή, τη γωνία και το τέλος του φρυδιού και στη συνέχεια διαμόρφωσε τη γραμμή. Δώσε φως και λάμψη στην περιοχή κάτω από το φρύδι με ένα highlighter.

ΤΟΞΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ

Η Gigi Hadid είναι η μεγαλύτερη φαν αυτού του brow styling. Το αποτέλεσμα μοιάζει άκρως ανεπιτήδευτο και καθόλου αυστηρό. Φρόντισε να δυναμώσεις τους θύλακες της τρίχας για να πετύχεις πανεύκολα το natural εφέ.

1b

How to: Χτένισε τα φρύδια σου. Γέμισε τυχόν κενά με μολύβι φρυδιών, αλλά μην τονίσεις το περίγραμμα και το τόξο. Για έξτρα λάμψη, φώτισε το κόκκαλο του φρυδιού με highlighter ή concealer. Προσοχή, το μολύβι να μην είναι σκληρό και τραυματιστούν οι φυσικές τρίχες.

ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Μπορεί να ακούγεται εκκεντρικό, αλλά αν γίνει σωστά δείχνει μοντέρνο και ιδιαίτερο όπως θα παρατηρήσεις και στις Natalie Portman ή την μοναδική Audrey Hepburn.

3b

How to: Το ζητούμενο είναι να πετύχεις μια ευθεία γραμμή στο κάτω και πάνω μέρος του φρυδιού. Πρόσεξε η αρχή του να είναι πιο λεπτή. Διόρθωσε τυχόν λάθη που έγιναν με το μολύβι κατά τον σχεδιασμό τους και τόνισε την ευθεία με λίγο concealer.

Τι να χρησιμοποιήσεις:

PERFECT BROW LIFTER ΤΗΣ ERRE DUE

Highlighter για τα φρύδια σε μορφή μολυβιού που τονίζει και ανυψώνει το σχήμα τους.
Χρήση: Εφάρμοσε το μολύβι κάτω και πάνω από το τόξο των φρυδιών και σβήστο απαλά για ξεκούραστο και “ανοιχτό” βλέμμα.

001 copy copy copy copy copy copy

PROFESSIONAL ANGLED EYELINER & EYEBROW BRUSH ΤΗΣ ERRE DUE
Επαγγελματικό πινέλο εξαιρετικής ποιότητας για την εφαρμογή του eyeliner και της κρέμας φρυδιών.
Εφαρμογή eyeliner: Τοποθέτησε μία λεπτή στρώση από το eyeliner στο υπό γωνία πινέλο και δημιούργησε μια καλοσχηματισμένη γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου.
Εφαρμογή eyebrow cream: Τοποθέτησε μία λεπτή στρώση από την κρέμα φρυδιών για να σχηματίσεις τα φρύδια σου.

001 copy copy copy

EYE BROW PENCIL THΣ ERRE DUE

Μολύβι φρυδιών για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Σχηματίζει με ακρίβεια, τονίζει το χρώμα και γεμίζει τα κενά. Η ειδική του σύνθεση με φυσικό κερί, προσφέρει εύκολη, ελεγχόμενη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το ενσωματωμένο βουρτσάκι φροντίζει για το πιο όμορφο, καλοσχηματισμένο τελείωμα.

001 copy copy copy copy

PERFECT BROW CREAM THΣ ERRE DUE

Επαγγελματική κρέμα φρυδιών που σμιλεύει και γεμίζει ομοιόμορφα τα κενά για να δείχνουν πιο πυκνά και τέλεια σχηματισμένα τα φρύδια. Η ειδική της σύνθεση ταυτίζεται απόλυτα με την επιδερμίδα προσφέροντας αναλλοίωτο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα με το ειδικό πινέλο υπό γωνία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν eyeliner.

002

PERFECT BROW DESIGNER ΤΗΣ ERRE DUE
Μηχανικό μολύβι φρυδιών με τριγωνική μύτη που γεμίζει ομοιόμορφα τα κενά, επιτρέποντας εύκολο σχεδιασμό με απόλυτη ακρίβεια. Η σύνθεσή του παρέχει μέτρια κάλυψη, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

001 copy copy copy copy copy

PERFECT BROW MASCARA ΤΗΣ ERRE DUE
Mascara για τα φρύδια με καινοτόμα σύνθεση gel, που χρωματίζει, τιθασεύει και γεμίζει τα μικρά κενά ώστε να δείχνουν πιο πυκνά και καλοσχηματισμένα. Το ειδικό mini βουρτσάκι της σε συνδυασμό με τα συστατικά που περιέχει κάνουν την εφαρμογή εύκολη και προσφέρουν αποτέλεσμα που ''χτίζεται''.

001 copy copy copy copy copy copy