Bronze look: Ακόμα και αν δε σε έχει "δει" ο ήλιος, θα σου δείξω πώς να φαίνεσαι μαυρισμένη

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Bronze look: Ακόμα και αν δε σε έχει "δει" ο ήλιος, θα σου δείξω πώς να φαίνεσαι μαυρισμένη

Είναι ο πιο εύκολος, ασφαλής και έξυπνος τρόπος να δείχνει το πρόσωπό σου ηλιοκαμένο σα να το έχουν αγγίξει οι ακτίνες του ήλιου, ενώ εσύ δεν έχεις καν πάει ακόμα παραλία. Το Bronzing είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος μακιγιάζ για να αποκτήσεις μπρονζέ χρώμα ενώ κάθε πρωί φοράς αντιηλιακό προσώπου με υψηλό SPF και καπελάκι επίσης!

shutterstock 190559117 copy

To Beauty Class της ERRE DUE θα σου δείξει τον σωστό τρόπο. Φτάνει να ακολουθήσεις τα παρακάτω σκίτσα και να χρησιμοποιήσεις τα σωστά προϊόντα.

Τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να αποκτήσεις, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα είναι τα εξής:

1. Πούδρα MY BRONZING POWDER TΗΣ ΕRRE DUE

Πούδρα bronzing με λεπτή, μεταξένια υφή για διακριτική λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Τα μικροσφαιρίδια πέρλας, που περιέχει, δημιουργούν ένα μοναδικό παιχνίδι φωτός και ιριδισμών, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και μαυρισμένη.

002 copy copy

2. Σκιά ματιών LUMINOUS DUO EYE SHADOW THΣ ERRE DUE


Σκιά ματιών δύο αποχρώσεων μοναδικής σύνθεσης και λεπτής μεταξένια υφής, για πλούσιο, ομοιόμορφο χρώμα και άψογο αποτέλεσμα με satin τελείωμα. Περιέχει βιταμίνη Ε και έλαιο jojoba που φροντίζουν και ενυδατώνουν την ευαίσθητη, γύρω από τα μάτια, επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στεγνό πινέλο για μέτρια κάλυψη ή με ελαφρώς βρεγμένο για πιο έντονο χρώμα και μεγαλύτερη διάρκεια.

002

3. Πολυχρηστικό προιόν μακιγιάζ FRESH ILLUMINATOR THΣ ERRE DUE

Προϊόν λάμψης σε μορφή gel, με μικροσφαιρίδια πέρλας που αντανακλούν το φως. Περιέχει αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και γλυκερίνη για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Χρησιμοποιήσε το τοπικά, μόνο του ή πάνω από το foundation για να κάνεις strobing.

001 copy copy copy copy copy copy

Πάμε για εφαρμογή!

5 απλά βήματα για να απλώσεις τα παραπάνω καλλυντικά στα σωστά σημεία και να δείχνεις πιο μαυρισμένη και εντυπωσιακή από ποτέ!

ΜΕΤΩΠΟ

001 copy copy copy

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πούδρα MY BRONZING POWDER TΗΣ ΕRRE DUE ή το πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ FRESH ILLUMINATOR THΣ ERRE DUE

ΜΥΤΗ-ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

002

Χρησιμοποίησε την πούδρα MY BRONZING POWDER TΗΣ ΕRRE DUE με τη βοήθεια ενός πλακέ πινέλου.

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

003

Μπορείς αρχικά να απλώσεις στα ζυγωματικά το FRESH ILLUMINATOR THΣ ERRE DUE και αν θες πιο έντονο αποτέλεσμα ( δηλαδή να δείχνει σαν ρουζ) χρησιμοποίησε από πάνω την πούδρα MY BRONZING POWDER TΗΣ ΕRRE DUE.

ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΓΟΝΙΟΥ

004

Με το ίδιο πινέλο που χρησιμοποίησες στη μύτη τράβηξε δύο γραμμές ακριβώς πάνω στα κόκκαλα του σαγονιού σου παράλληλα με τα ζυγωματικά σου, απλώνοντας την πούδρα MY BRONZING POWDER της ERRE DUE.

ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ

005

Πρόσθεσε με το δάχτυλό σου μία μικρή ποσότητα FRESH ILLUMINATOR THΣ ERRE DUE στο κάτω χείλος σου όπως φαίνεται στο σκίτσο.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ! Αν επιθυμείς έντονο βλέμμα τότε απλώσε στα βλέφαρά σου την σκιά ματιών LUMINOUS DUO EYE SHADOW THΣ ERRE DUE.

Κάνε save στο κινητό σου τη φωτό με το παρακάτω σκίτσο για να το βλέπεις όποτε θες να δοκιμάσεις την τεχνική του strobing μακιγιάζ!

all copy