Θέλεις να έχεις μακιγιάζ ακόμα και στην παραλία; Μάθε αναλυτικά τα προϊόντα που θα χρειαστείς!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Θέλεις να έχεις μακιγιάζ ακόμα και στην παραλία; Μάθε αναλυτικά τα προϊόντα που θα χρειαστείς!

Το καλοκαίρι θέλει λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Θέλει χρυσαφένιες και μπρούτζινες αποχρώσεις, γήινους τόνους και εξωτικά αρώματα. Το μακιγιάζ μας δεν χρειάζεται να είναι ανύπαρκτο επειδή βρισκόμαστε στην παραλία! Μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και εντυπωσιακές ακόμα και στην ξαπλώστρα μας. Άλλωστε... ο καλοκαιρινός έρωτας που περιμένεις ίσως να παραμονεύει κάπου εκεί!

Ποιο είναι το μυστικό για να είσαι άψογη στην πλαζ; Το μακιγιάζ με sunkissed εφέ! Δηλαδή το χάδι του ήλιου να αποτυπώνεται στο πρόσωπό σου. Φυσικά, δε σου λέω να απλώσεις τόνους make up στο δέρμα σου, υπάρχουν όμως μερικά must have προϊόντα που θα σε κάνουν να δείχνεις υπέροχη και προπαντός φυσική!

Ακολούθησε τις συμβουλές μου και με τη βοήθεια του Βeauty Class της Erre Due να είσαι σίγουρη πως δε θα χάσεις!

Cover1 copy

Bήμα 1ο:

Αφού έχεις εφαρμόσει σε όλο το πρόσωπο μία γενναία δόση αντιηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, άπλωσε στη συνέχεια την κρέμα CC CREAM 7 IN 1 της ERRE DUE.

1

Πρόκειται για ένα ελαφρύ foundation με 7 ευεργετικές ιδιότητες κρέμας σε 1 σωληνάριο. Διαθέτει απαλή υφή και βιταμίνες C & Ε που ενυδατώνουν το δέρμα και αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Παράλληλα προστατεύει από τον ήλιο χάρη στον SPF 20. Ιδανικό για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες.

001

Τοποθέτησε λίγη ποσότητα στο πάνω μέρος της παλάμης σου.

2

Άπλωσέ τη σύνθεση με τα δάχτυλά σου ακριβώς όπως θα έκανες με μία κρέμα. Με ανοδικές κινήσεις και ποτέ να μην ξεχνάς το λαιμό ώστε να μην δημιουγηθεί άσχημη χρωματική αντίθεση (εφέ μάσκας) με όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

3

Bήμα 2ο:

Συνεχίζεις με μία πούδρα. Ιδανική για το νεσεσέρ σου και για να την έχεις στην παραλία μαζί σου και να φρεσκάρεσαι, είναι η ολοκαίνουρια WATER-RESISTANT PROTECTIVE POWDER SPF25 της ERRE DUE. Δεν είναι μόνο αδιάβροχη αλλά έχει και πρακτική συσκευασία με ενσωματωμένο καθρεφτάκι και σφουγγαράκι.

4

Η υψηλής απόδοσης σύνθεση της προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή για λείο και ομοιογενές αποτέλεσμα με matte τελείωμα. Τα φίλτρα UVB/UVA που περιέχονται προστατεύουν την επιδερμίδα από τη γήρανση, τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.

POWDER 501

Χρησιμοποίησέ την με στεγνό σφουγγαράκι για φυσικό αποτέλεσμα ή με βρεγμένο για μεγαλύτερη κάλυψη αν έχεις ατέλειες όπως σπυράκια, πανάδες, κοκκινίλες. Με ανοδικές κινήσεις και φορά προς τους κροτάφους.

6

Και πάλι δεν ξεχνάμε ποτέ το λαιμό και το ντεκολτέ.

7

Bήμα 3ο:

Ακόμα και τα μάτια σου μπορείς να τονίσεις. Διάλεξε ένα μολύβι σε nude απόχρωση και δώσε έμφαση στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων και στην εσόχη των ματιών.

8

Το WATERPROOF EYE DESIGNER της Erre Due είναι ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών που διαρκεί έως και 24 ώρες. Προσφέρει έντονο πλούσιο χρώμα, τέλεια κάλυψη και εξαιρετική ακρίβεια στην εφαρμογή. Η σιλικόνη που περιέχει, προσφέρει απαλή και μεταξένια αίσθηση, ενώ δεν «τρέχει» και δε μουτζουρώνει.

001 copy copy

Τόνισε ακόμα και την εξωτερική γωνία του ματιού σου σχηματίζοντας ένα μικροσκοπικό V.

9

Bήμα 4ο:

Ολοκλήρωσε απλώνοντας ταμποναριστά σε όλο το κινητό βλέφαρο μία σκιά ματιών σε υγρή μορφή με metallic απόχρωση. Σβήσε απαλά στις γωνίες.

10

Η WATER-RESISTANT EYE SHADOW της ERRE DUE είναι αδιάβροχη, κρεμώδης σκιά ματιών με satin τελείωμα για βλέμμα που μαγνητίζει. Η καινοτόμα σύνθεση της δεν “μαζεύει” στις πτυχώσεις του βλεφάρου προσφέροντας ομοιόμορφη εφαρμογή, έντονο χρώμα και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.

Water Resistant Eye 151B

Bήμα 5ο:

Εννοείται πως πρέπει να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου για να αποκτήσεις έντονο βλέμμα από την στιγμή που έχεις εφαρμόσει ακόμα και σκιά. Φυσικά, η μάσκαρα που θα επιλέξεις πρέπει να είναι αδιάβροχη. Για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα, βάλε μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

13

Η XCESS 3D WATERPROOF MASCARA της ERRE DUE είναι αδιάβροχη με βουρτσάκι σιλικόνης που δε μουτζουρώνει τις βλεφαρίδες. Προσφέρει εντυπωσιακό όγκο, μήκος και τέλειο διαχωρισμό. Το κερί μέλισσας που περιέχει στη φόρμουλά της, ενδυναμώνει και χαρίζει τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

001 copy

Bήμα 6ο:

Και τώρα ήρθε η ώρα για το sunkissed εφέ που σου υποσχέθηκα. Προϊόν κλειδί για να το καταφέρεις αποτελεί η bronze πούδρα και συγκεκριμένα η BRONZING POWDER της ERRE DUE. Πούδρα με απαλή, βελούδινη υφή για φυσική ηλιοκαμένη όψη με ματ τελείωμα. Η σύνθεσή της είναι ευχάριστη στην εφαρμογή και προσφέρει λείο και ομοιογενές αποτέλεσμα. Άπλωσέ την με ένα φαρδύ πινέλο σε όλο το πρόσωπο με έμφαση στα ζυγωματικά και τη ράχη της μύτης.

11
001

Bήμα 7ο:

Ολοκλήρωσε με ένα χρώμα στα χείλη που δε θα έχει μεγάλη απόκλιση από τον τόνο φυσικό τόνο των δικών σου. Μυστικό παραλίας; Χρησιμοποίησε μόνο μολύβι και όχι κραγιόν ή λιπ γκλος.

14

Δημιούργησε με αυτό το περίγραμμα ακολουθώντας την φυσική γραμμή των δικών σου χειλιών και στη συνέχεια γέμισε το εσωτερικό τους, χρωματίζοντάς τα με το ίδιο μολύβι. Βασική προϋπόθεση να είναι μαλακό ώστε να εφαρμόζεται εύκολα.

15

WATERPROOF LIP DESIGNER της ERRE DUE

Αδιάβροχο μολύβι χειλιών, που διαρκεί έως και 12 ώρες. Προσφέρει έντονο πλούσιο χρώμα, τέλεια κάλυψη και εξαιρετική ακρίβεια στην εφαρμογή. Δεν «τρέχει» και δε μουτζουρώνει, ενώ η σιλικόνη που περιέχει, προσφέρει απαλή και μεταξένια αίσθηση στα χείλη.

001 copy copy copy