Ανακάλυψε 10 "Μυστικά Τips" για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ανακάλυψε 10 "Μυστικά Τips" για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Αλλά και τα ακριβή προϊόντα που θα χρειαστείς...

Για να είσαι όμορφη, εντυπωσιακή, φρέσκια στις διακοπές αλλα και στις ζεστές μέρες στην πόλη δε χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος! Μάθε τα κατάλληλα tips στο Beauty class της Erre Due και συμπεριέλαβε τα στην καθημερινότητά σου.

1. Αντί για το κλασικό φον ντε τεν, φόρεσε μία κρέμα CC με υψηλό SPF και χρώμα για να καλύψεις τυχόν ατέλειες, σπυράκια και λεπτές γραμμές ή μία αδιάβροχη πούδρα με SPF για καθημερινή προστασία, η οποίαν θα προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή για λείο και ομοιογενές αποτέλεσμα με matte τελείωμα.

001

CC Cream, Color Correcting Cream SPF 20

POWDER

Water resistant-protective powder SPF 25

2. Αν δεν έχεις απολύτως απαλά και λεία και χείλη, απόφυγε να τα ταμπονάρεις με πούδρα στο τέλος του μακιγιάζ, γιατί το κραγιόν «μαζεύεται» στις πτυχώσεις των χειλιών. Γέμισέ τα με μολύβι και βάλε λίγο λιπ γκλος.

3. Συνδύασε το χρώμα στα χείλη αλλά και στα νύχια σου με το μαγιό ή το παρεό σου.

4. Καθημερινά πριν τον ύπνο, πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο καθαριστικό ή ζεστό νερό για να αφαιρέσεις τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα βήμα που δεν πρέπει να αμελείς ποτέ. Κατά την διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αναζωογονείται και χρειάζεται να είναι καθαρή για να γίνει σωστά η συγκεκριμένη διαδικασία. Θα πρέπει οι πόροι του δέρματος να είναι ανοιχτοί.

5. Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μια αδιάβροχη μάσκαρα και τα χείλη σου με ένα ζωηρό κραγιόν.

001

XCESS 3D Waterproof Mascara

6. Όταν καθαρίζεις το πρόσωπο σου φρόντισε να κάνεις κυκλικές κινήσεις με το καθαριστικό προϊόν και τα χέρια σου πριν το απλώσεις στην επιδερμίδα σου. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύονται οι διαδικασίες αποκατάστασης και η αναζωογόνηση.

7. Για να κάνεις καλό ντεμακιγιάζ ματιών, χρησιμοποίησε ένα στρογγυλό κομμάτι βαμβάκι, ή δίσκο καθαρισμού, και ένα προϊόν ειδικό για την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα αρκετά ενυδατικό προϊόν , γιατί η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και έχει την τάση να ξηραίνεται εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούνται εύκολα ρυτίδες.

8. Μια πούδρα τερακότα την οποία θα απλώσεις στο πρόσωπό σου στα σημεία που βλέπει ο ήλιος αλλά και στο ντεκολτέ θα σε κάνει να δείχνεις πιο σέξυ από ποτέ.

002

Sparkling Powder Για Πρόσωπο και Σώμα

9. Για ένα γρήγορο make up look άπλωσε ρουζ στο πρόσωπό σου και ύστερα με το ίδιο πινέλο πέρνα μία φορά και τα βλέφαρά σου.

10. Μην ξεχνάς μια περιποίηση προσώπου με φυσικές μάσκες ομορφιάς μια φορά την εβδομάδα.

11. Επίλεξε μία διάφανη σκιά για τα μάτια, σε gloss για εντυπωσιακό vinyl αποτέλεσμα που δεν κολλάει. Άπλωσε το στα βλέφαρα μόνο του ή πάνω από μία κλασσική σκιά για glossy αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη.

EYE SHADOW GLOSS OP

Διάφανη σκιά Eye Shadow Gloss