Mermaid Make Up: Το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Mermaid Make Up: Το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Οι βαφές μαλλιών αλλά και τα ολοκληρωμένα μακιγιάζ σε μη συμβατικά χρώματα όπως ροζ, μπλε, πράσινο ξεκίνησαν δειλά- δειλά από πέρυσι να κατακλύζουν τον πλανήτη της ομορφιάς. Πρώτα πιο διακριτικά, με λίγη έντονη σκιά ματιών ή χρωματιστές βλεφαρίδες και στη συνέχεια πιο δυναμικά και συνολικά, μετατρέποντας όσες το δοκιμάζουν σε γοργόνες, νεράιδες ή παραμυθένια ξωτικά! Το λεγόμενο "mermaid trend" είναι γεγονός και η Erre Due, αφουγκραζόμενη τις τάσεις που επικρατούν στο μακιγιάζ σου προτείνει ολοκληρωμένα look για να το πετύχεις. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Deep Blue

LOOK 01 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

MAKE-UP COLOR PALETTE

Παλέτα με δέκα satin και matte σκιές ματιών για υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά μακιγιάζ. Η λεπτή, βελούδινη σύνθεση τους προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.

CP 622

ΕXOTIC BIRD

LOOK 02 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

HOLOGRAPHIC LIP GLOSS
Απαλό lip gloss με μεταξένια υφή και πλούσιο, λαμπερό χρώμα. Χαρίζει μοναδικό ολογραφικό αποτέλεσμα στα χείλη.

001

Purple Kiss

LOOK 03 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

Συνδύασε τα δύο METALLIC TOUCH LIP COLOR. Απαλά υγρά κραγιόν με πλούσιο χρώμα για μεταλλικό αποτέλεσμα στα χείλη. Περιέχουν βιταμίνη Ε με αντιγηραντικές ιδιότητες και έλαιο από σταφύλι που ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη.

Απόχρωση Νο 762

Holographic Lip Gloss 523 op

Απόχρωση Νο 761

metallic touch lip color 001 900x1115

Mermaid Beauty

LOOK 04 low

Τι να χρησιμοποιήσεις:

MY PRECIOUS GLOW
Πούδρα λάμψης για πρόσωπο και σώμα, με λεπτή, μεταξένια υφή και ιριδίζον τελείωμα. Διαχέει το φως τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου για ένα αιθέριο άγγιγμα λάμψης.
Χρήση: Απλώστε την πούδρα με πινέλο τοπικά, σε πρόσωπο και ντεκολτέ, πάνω από το foundation.

001
pinelo copy