Smokey Eye το καλοκαίρι; Oh Yes! Αρκεί να ξέρεις τον σωστό τρόπο ώστε να συμβαδίζει με την εποχή

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Smokey Eye  το καλοκαίρι; Oh Yes! Αρκεί να ξέρεις τον σωστό τρόπο ώστε να συμβαδίζει με την εποχή

Είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου!

Το καλοκαιράκι ( το οποίο περιμέναμε όσο τίποτε άλλο) ήρθε πλέον και είναι ώρα να πεις τέλος στο βαρύ σκούρο smoky eye look το οποίο όμως δε θα αποχωριστείς ολοκληρωτικά, αφού θα το αντικαταστήσεις με ένα πιο ανάλαφρο που θα είναι επίσης σέξι και εντυπωσιακό!

Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις ένα ακαταμάχητο μακιγιάζ, το smokey eye είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σου. Μη το φοβάσαι επειδή είναι καλοκαίρι! Εγώ και ο make up artist της Erre Due Βασίλειος Γκέλης, σου δείχνουμε βήμα-βήμα πως να το πετύχεις, εύκολα και γρήγορα. Είσαι έτοιμη;

MakeUp Artist

ΒΗΜΑ 1: Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο primer για τα μάτια με τη βοήθεια ενός πινέλου

1

EYE SHADOW BASE Βάση σκιάς ματιών με μικροσφαιρίδια πέρλας για πιο έντονη απόδοση χρώματος και μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ ματιών. Χρησιμοποιείται μόνη της για φωτεινό βλέμμα ή πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος μακιγιάζ ματιών.

ΒΗΜΑ 2: Με ένα καφέ μολύβι σχεδίασε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της βάσης των άνω βλεφαρίδων ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα.

2

SILKY EYE PENCIL No 19, Μαλακό μολύβι για τα μάτια με πλούσια απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Η ειδική του σύνθεση με ενυδατικά συστατικά, βιταμίνη Ε κα λάδι jojoba, κάνει την εφαρμογή εύκολη και άνετη.

11019 silkypencil 19a 4

ΒΗΜΑ 3: Σβήσε με φορά προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

3

ΒΗΜΑ 4: Συνέχισε μέχρι την εσωτερική γωνία με μικρές, διακεκομμένες κινήσεις.

4

ΒΗΜΑ 5: Με τον ίδιο τρόπο υπογράμμισε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου. Φρόντισε η γραμμή να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες.

5

ΒΗΜΑ 6: Σβήσε τη γραμμή στο κάτω βλέφαρο με το δάχτυλό σου ή με μια μπατονέτα.

6

ΒΗΜΑ 7: Επίλεξε μία καφέ σκιά.

10

EYESHADOW PALETTE Παλέτα σκιών για τα μάτια δέκα αποχρώσεων που προσφέρει satin και matt υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς.Απλώνονται τέλεια, έχουν πλούσιο, ομοιόμορφο, έντονο χρώμα και βελούδινη αίσθηση.

eyeshadow palette 002 brush 900x1115 copy

ΒΗΜΑ 8: Άπλωσε την τη στα 3/4 του άνω βλεφάρου. Συνέχισε συμπληρώνοντας και άλλες στρώσεις, για πιο έντονο αποτέλεσμα. Προτίμησε μία ακόμα πιο σκούρα απόχρωση για να τονίσειςτην πτυχή του βλεφάρου και εστίασε εκεί ακριβώς στην πτυχή.

7

ΒΗΜΑ 9: Δώσε επίσης έμφαση στο τόξο των φρυδιών, δηλαδή στο κόκκαλο κάτω από το φρύδι.

8

ΒΗΜΑ 10: Με το πινέλο της σκιάς, υπογράμμισε εξωτερικά τη βάση των κάτω βλεφάρων. Προσοχή! Μην πλησιάσεις στη βλενογόνο, καθώς η σκιά σε σκόνη θα τσούξει τα μάτια σου εσωτερικά.

9

ΒΗΜΑ 11: 'Επειτα επίλεξε μία σκιά ματιών σε πιο κόκκινη απόχρωση.

12

ΒΗΜΑ 12: Κάνε και πάλι την ίδια διαδικασία όπως στα βήματα 8 και 9 για να δημιουργήσεις την τεχνική "blending" μεταξύ των σκιών.

13

ΒΗΜΑ 13: Βάλε έξτρα χρώμα μέχρι να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα πλάγιο V στην εξωτερική γωνία του ματιού.

14

ΒΗΜΑ 14: Τόνισε και πάλι τη γραμμή σύριζα στι βλεφαρίδες σου με το καφέ μολύβι και δώσε παραπάνω έμφασβ στην εξωτερική γωνία του ματιού, δηλαδή στο πλάγιο V που σχημάτισες με το πινέλο της σκιάς.

15

ΒΗΜΑ 15: Εφάρμοσε πολλές δώσεις μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες με κινήσεις πλάγιες και ανοδικές.

17

XCESS 3D MASCARA Mascara που δίνει στις βλεφαρίδες, έντονο χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες, πλούσιο όγκο, μήκος και τρισδιάστατο αποτέλεσμα που «χτίζεται». Εμπλουτισμένη με ceramides για τέλειο διαχωρισμό και θρέψη.

xcess 3d mascara 001 900x1115

ΒΗΜΑ16: Τελική summer πινελιά λίγη glitter ή metallic σκιά στην κόγχη του ματιού (εσωτερική γωνία).

17b Xrysh skia

ALL-OVER METALLIC FOIL Κρέμα all-over με λεπτά φύλλα χρυσού που τονίζει και δίνει έμφαση σε πρόσωπο και ντεκολτέ για εντυπωσιακά μακιγιάζ. Η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο Shea και έλαιο Jojoba που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή πάνω από οποιαδήποτε σκιά ματιών ή κραγιόν, σαν προϊόν λάμψης ή eye liner.

all over metallic foil 001 900x1115

Η χρυσαφί σκιά θα προσδώσει λάμψη και προσωπικότητα σε όλο σου το μακιγιάζ ενώ εσύ θα κλέβεις τις εντυπώσεις!

18

Το απόλυτο summer smokey eye look είναι 100% εφικτό μέσα σε 10' χάρη στο Beauty Class της Erre Due! Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

19