Mermaid Vibes: Επτά make up tips για να γίνεις η… γοργόνα του Καλοκαιριού

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Mermaid Vibes: Επτά make up tips για να γίνεις η… γοργόνα του Καλοκαιριού

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ονειρευόσουν πως ήσουν μια όμορφη… γοργόνα και κολυμπούσες με χάρη στα καταπράσινα νερά παραμυθένιων νησιών, ωστόσο, το γεγονός ότι πλησιάζεις τα πρώτα «-άντα», δεν σημαίνει πως δεν γίνεται να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.
Αυτό το Καλοκαίρι τα mermaid vibes είναι πολλά και θα σε παρασύρουν. Αν θέλεις, λοιπόν, να δώσεις στις εμφανίσεις σου κάτι από τον αέρα των μυθικών αυτών πλασμάτων, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ρίξεις «μια ματιά» στα παρακάτω make up tips.
Ναι, το mermaid look παραμένει μια από τις πιο «καυτές» τάσεις στο μακιγιάζ το 2018 και τα επτά βήματα που ακολουθούν, θα σε μεταμορφώσουν φέτος στην πιο glamorous γοργόνα του Καλοκαιριού μέσα από λαμπερές ολογραφικές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου!

1. Το απόλυτο ολογραφικό τελείωμα στα μάτια
Αν θέλεις να αποκτήσεις εύκολα το τέλειο mermaid look, τότε ξεκίνα από τα μάτια και συγκεκριμένα, επένδυσε σε μια σκιά ματιών, η οποία θα σου χαρίζει ένα ολογραφικό τελείωμα. Στη νέα συλλογή μακιγιάζ SS 18-Mermaid Vibes της Erre Due θα βρεις σίγουρα πολλά προϊόντα για να πετύχεις την εμφάνιση που θέλεις και ανάμεσα σε αυτά και την Holographic Loose Eye Shadow. Είναι μια σκιά ματιών σε σκόνη με εξαιρετικά λεπτή που προσφέρει τέλεια εφαρμογή και αποτέλεσμα που «χτίζεται» (και ναι, είναι vegan friendly)!
Extra tip: Αν την απλώσεις στα βλέφαρα με νωπό πινέλο μετατρέπεται σε απαλή κρέμα και έτσι επιτυγχάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό και μεταλλικό αποτέλεσμα.

holographic loose eye shadow 001 900x1115

2. Απέκτησε ένα ολογραφικό αποτέλεσμα και στα χείλη
Και από τα μάτια περνάμε στα χείλη τα οποία χρειάζονται, επίσης, την ολογραφική τους «πινελιά». Χρειάζεσαι ένα μεταλλικό τελείωμα και στο στόμα, προκειμένου να δώσεις ένταση στο mermaid look σου. Εμείς ξεχωρίσαμε το Holographic Lip Gloss. Έχει μεταξένια υφή και πλούσιο, λαμπερό χρώμα, ενώ είναι και paraben free. Αν θέλεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα (σε περίπτωση που τονίσεις αρκετά τα μάτια σου), τότε προτίμησε μια ουδέτερη απόχρωση όπως η παρακάτω. Ενναλακτικά, στην ειδική συλλογή της Erre Due θα βρεις το συγκεκριμένο Lip Gloss σε δύο ακόμη πιο έντονα χρώματα, όπως τα ανοιχτό μοβ και το ροζ!

holographic lip gloss 001 900x1115

3. Πρόσθεσε μια έξτρα μεταλλική «πινελιά» στα χείλη
Για ακόμη πιο… mermaid αποτέλεσμα, μπορείς να προσθέσεις μια επιπλέον μεταλλική «πινελιά» στα χείλη με το Metallic Touch Lip Color. Έχει πλούσιο χρώμα και θα σου προσφέρει το μεταλλικό αποτέλεσμα που χρειάζεσαι.
Extra tip: Εμείς το λατρεύουμε διότι περιέχει βιταμίνη Ε με αντιγηραντικές ιδιότητες και έλαιο από σταφύλι, που ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη.

4. Κάνε ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς στα μάτια
Αν θέλεις ποικιλία και... χρώματα στη ζωή σου, τότε το παρακάτω beauty προϊόν δημιουργήθηκε για εσένα. Ο λόγος για τη Make-up Color Palette, μια παλέτα με δέκα satin και matte σκιές ματιών για υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς. Αυτό είναι, άλλωστε, το μυστικό για ένα επιτυχημένο mermaid look: Το να μπορείς να κάνεις πολλούς και ιδιαίτερους συνδυασμούς εντυπωσιακών αποχρώσεων.
Extra tip: Αν δεν «το έχεις» με το μακιγιάζ, αξίζει να τη δοκιμάσεις, διότι όλες οι σκιές της εφαρμόζονται απίστευτα εύκολα και σου χαρίζουν έντονο και ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.

make up color palette 001 900x1115

5. Απέκτησε νύχια… γοργόνας
Μια γοργόνα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να έχει βέβαια και τα πιο εντυπωσιακά νύχια. Πρόκειται για μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια, η οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της εμφάνισής σου. Προτείνουμε να «τσεκάρεις» το Exclusive Nail Lacquer της Erre Due και συγκεκριμένα την απόχρωση Magical Nereid (θυμίζει… seagrass) καθώς αποτελεί ένα από τα πιο βασικά χρώματα για ένα άψογο mermaid look και θα σου προσφέρει την απαραίτητη λάμψη και στα νύχια

6. Βρες μια πούδρα λάμψης για ένα ιριδίζον τελείωμα
Η λίστα μας δεν γίνεται να μην περιλαμβάνει και το προϊόν εκείνο που θα σου χαρίσει το ιριδίζον τελείωμα που θα ολοκληρώσει ένα καλοκαιρινό mermaid look. Φυσικά, αναφερόμαστε στην απαραίτητη πούδρα λάμψης για την ολογραφική «πινελιά» που χρειάζεσαι. Η My Precious Glow είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση. Πρόκειται για μια πούδρα λάμψης για πρόσωπο και σώμα, με λεπτή, μεταξένια υφή η οποία διαχέει το φως στο πρόσωπό σου.
Extra tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα, άπλωσε την πούδρα με πινέλο τοπικά σε πρόσωπο και ντεκολτέ και πάνω από το foundation.

my precious glow 001 900x1115

7. Μην ξεχάσεις το mermaid πινέλο σου

Τέλος, όπως κάθε λαμπερή γοργόνα, έτσι και εσύ πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου το κατάλληλο εργαλείο και στην περίπτωσή σου, αυτό είναι το πιο χρωματιστό mermaid πινέλο. Tο Powder Brush που θα βρεις στη νέα συλλογή μακιγιάζ SS 18-Mermaid Vibes της Erre Due είναι σούπερ απαλό και θα σου χαρίσει τα απαραίτητα mermaid vibes!

powder brush 001 900x1115 copy