Τέλεια νύχια το καλοκαίρι: Τρία βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Τέλεια νύχια το καλοκαίρι: Τρία βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους λατρεύεις πραγματικά το Καλοκαίρι. Από τις εξορμήσεις σου στην πλαζ, μέχρι τις βόλτες για δροσερά κοκτέιλ στις ταράτσες της πόλης και από τα αέρινα φορέματα, μέχρι τα ολοκαίνουρια μαγιό σου. Ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία πως διανύουμε την πιο όμορφη και «καυτή» εποχή του χρόνου!

Όπως κάθε εποχή, ωστόσο, έτσι και το καλοκαίρι έχει και τις αρνητικές του πλευρές. Μια από αυτές έχει σχέση με τα νύχια σου και μπορεί να σε κάνει πραγματικά να… σκάσεις. Ναι, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο «πρέπει» να είμαστε όμορφες και περιποιημένες από την κορυφή έως τα νύχια. Το πρόβλημα είναι, όμως, πως οι βουτιές στη θάλασσα, οι ατελείωτες βόλτες με τα πέδιλα στην πόλη και φυσικά οι εργασίες στο σπίτι και το γραφείο κάνουν τα νύχια σου (σε χεράκια και ποδαράκια) να θέλουν συνεχώς ανανέωση και περιποίηση.
Για να μην πονοκεφαλιάζεις, λοιπόν, κάθε τρεις μέρες για τα νύχια σου και κυρίως για να μην τα ταλαιπωρήσεις πολύ αυτό το Καλοκαίρι, εμείς σου έχουμε μια πρόταση που σίγουρα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρόνο και χρήμα. Δεν χρειάζεται να τρέχεις κάθε εβδομάδα σε κέντρα μανικιούρ και πεντικιούρ, διότι με τα παρακάτω τρία βήματα θα αποκτήσεις επαγγελματικό αποτέλεσμα από την άνεση του σπιτιού σου!

1. Χρησιμοποίησε βάση για αποτέλεσμα στο maximum
Προαιρετικά μπορείς να Χρησιμοποιήσεις μια βάση πριν το χρώμα όπως το Diamond Base Coat της Erre Due για να έχεις τη μέγιστη διάρκεια. Πρόκειται ουσιαστικά για μια βάση νυχιών με μικροσφαιρίδια από πολύτιμους λίθους οι οποίοι βοηθούν στην ενδυνάμωση της κερατίνης και βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση των νυχιών. Τα νύχια είναι έτοιμα να υποδεχθούν το αγαπημένο σου χρώμα!

2. Βρες ένα καλό βερνίκι νυχιών μεγάλης διάρκειας
Το επόμενο βήμα είναι να βρεις ένα βερνίκι νυχιών με πλούσιο χρώμα, λάμψη και μεγάλη διάρκεια έως και 10 ημέρες, όπως ακριβώς το Pro Gel της Erre Due. Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν με μοναδική σύσταση gel για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Καμία λάμπα και καμία ταλαιπωρία. Δοκίμασέ το και θα δεις πόσο εύκολα θα περιποιείσαι πλέον τα νύχια σου! Άπλωσε δύο στρώσεις από το βερνίκι και άφησέ το δύο λεπτά να στεγνώσει. Όσον αφορά στο χρωματάκι που θα διαλέξεις, προτίμησε τις ανοιχτές αποχρώσεις για το Καλοκαίρι!

3. Συνέχισε με Top Coat για επιπλέον διάρκεια
Άπλωσε πάνω από το χρώμα μια λεπτή στρώση από το Pro Gel Top Coat. Για να καταλάβεις τη σημασία του, πρέπει οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσεις αν θέλεις να πετύχεις τη μέγιστη διάρκεια! Επιπλέον τα νύχια σου θα γίνουν πιο ανθεκτικά και θα στεγνώσουν στο λεπτό!