Το σωστό ντεμακιγιάζ είναι το Α και το Ω!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το σωστό ντεμακιγιάζ είναι το Α και το Ω!

Και η Erre Due σου δείχνει όλα όσα θα χρησιμοποιήσεις για να έχεις πρόσωπο λαμπερό και ματ.

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ιεροτελεστία στη φροντίδα της επιδερμίδας της. Αναμφίβολα όμως, το ντεμακιγιάζ είναι το σημαντικότερο βήμα για ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Για τον ξηρό τύπο, μεικτό ή ευαίσθητο που είναι εκτεθειμένος στη ζωή της πόλης ή στην ύπαιθρο, ο άψογος καθαρισμός είναι το μυστικό κάθε υγιούς και φωτεινής επιδερμίδας που δεκαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της ρουτίνας περιποίησης. Τα καθαριστικά προσώπου της ERRE DUE θα σου εξασφαλίσουν όλα τα παραπάνω όποια και αν είναι η ανάγκη του προσώπου σου.

IMG 6041

Ακολούθησε τις συμβουλές μου:

Μάθε να πλένεις το πρόσωπό σου δύο φορές την ημέρα. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν καθαρισμού που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και πλύνε το πρόσωπό σου μία φορά το πρωί και μία το βράδυ. Είναι σημαντικό να είναι καθαρό προτού βάλεις την ενυδατική σου κρέμα και το make up το πρωί, αλλά και πριν πέσεις για ύπνο. Ψάξε για ένα καθαριστικό προσώπου που θα αφαιρεί από την επιδερμίδα σου τους ρύπους και τα βακτήρια, αλλά παράλληλα δε θα διαταράσσει το pH του δέρματος.

smooth cleansing foam 001 900x1115

SMOOTH CLEANSING FOAM
Πλούσιος και απαλός αφρός με ph συμβατό με την επιδερμίδα, για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Η ειδική του σύνθεση με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες προφυλάσσει την φυσική υγρασία της επιδερμίδας και τον καθιστά κατάλληλο για ξηρές ή ακόμη και ευαίσθητες επιδερμίδες. Η προβιταμίνη Β5 και το εκχύλισμα αλόης ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν τους ερεθισμούς.

Μην τρίβεις το πρόσωπό σου. Μετά τον καθαρισμό, προσπάθησε να στεγνώνεις την επιδερμίδα σου, ταμπονάροντας το πρόσωπό σου με μια πραγματικά καθαρή και μαλακή πετσέτα.

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Και αν βάφεσαι συχνά, εκτός από τον αφρό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα γαλακτώματα καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ.

gentle cleansing milk 001 900x1115

GENTLE CLEANSING MILK

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου και ματιών που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους ενώ απομακρύνει το σμήγμα χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Με Βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα

Αν διαθέτεις λιπαρή επιδερμίδα.

purifying cleansing gel 001 900x1115

PURIFYING CLEANSING GEL

Gel για τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Απομακρύνει το σμήγμα και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ. Η ειδική του σύνθεση με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, διατηρεί την φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Ξέχασε το καυτό νερό. Όσο κι αν σου αρέσει, το καυτό νερό κάνει κακό στο δέρμα σου. Προσπάθησε να πλένεσαι με χλιαρό ή ακόμη και κρύο νερό διότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα αφυδατώσουν πλήρως την επιδερμίδα σου, απομακρύνοντας από αυτή τα φυσικά της έλαια και προκαλώντας της ξηρότητα.

Καθάρισε σωστά τα μάτια και τα χείλη σου. Μην ξεχνάς να καθαρίζεις πάντα τα μάτια και τα χείλη σου όταν επιστρέφεις στο σπίτι από τη βόλτα ή τη δουλειά. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό καθαριστικό και με κομπρέσες βαμβακιού αφαίρεσε απαλά το μακιγιάζ σου.

bi phase cleansing lotion 001 900x1115

BI-PHASE CLEANSING LOTION
Καθαριστική λοσιόν που αφαιρεί αποτελεσματικά, αλλά με απόλυτο σεβασμό στην επιδερμίδα ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και χειλιών. Η ειδική του σύνθεση δύο φάσεων, συνδυάζει την απαλότητα του λαδιού με την αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης του νερού. Περιέχει προβιταμίνη Β5 για τη θρέψη και προστασία των βλεφαρίδων και εκχύλισμα αλόης που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν τους ερεθισμούς.

micellar refreshing water 001 900x1115

MICELLAR REFRESHING WATER

Nερό ντεμακιγιάζ που καθαρίζει, τονώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Η ειδική του σύνθεση με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, χωρίς οινόπνευμα, το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και μάτια. Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 που καταπραΰνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

IMG 6046