Μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου θέλει τα σωστά προϊόντα!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου θέλει τα σωστά προϊόντα!

Και η Erre Due μόλις κυκλοφόρησε την πιο αποτελεσματική ιεροτελεστεία ομορφιάς.

Η σειρά περιποίησης προσώπου Hydra Advance αποτελεί αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα.Σχεδιάστηκε ειδικά για να βελτιώσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και να τα διατηρήσει με τη δύναμη του επαναστατικού Triple Action Moisture-Charge Complex.

Το Triple Action Moisture-Charge Complex είναι ένα προηγμένο τεχνολογικό μίγμα το οποίο δημιουργήθηκε για την ενίσχυση, κυκλοφορία και συγκράτηση της υγρασίας μέσα στην επιδερμίδα. Είναι ένα επαναστατικό σύμπλεγμα νερού παγετώνα από τις Ελβετικές Άλπεις, κλεισμένο σε μικροσφαιρίδια, που απελευθερώνουν την ενεργή του δράση κατά την εφαρμογή, έξυπνα συνδυασμένου με βλαστοκύτταρα φραγκόσυκου, εκχυλίσματα άγριου πανσέ και πολυσακχαρίτες.

Δες με τη σειρά τα σωστά βήματα για να έχεις μία ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου που θα σου εξασφαλίσει δέρμα, καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο.

Βήμα 1

REFRESHING TONIC LOTION

REFRESHING TONIC LOTION copy


Η Refreshing Tonic Lotion τονώνει, ενυδατώνει, καταπραΰνει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex που περιέχει, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας μέσα στην ημέρα, διατηρώντας την ελαστικότητα και απαλότητα της επιδερμίδας για νεανική, δροσερή όψη. Προετοιμάζει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην καλύτερη πρόσληψη των ενεργών συστατικών των υπολοίπων προϊόντων περιποίησης που ακολουθούν.

Βήμα 2

BOOSTING SERUM

BOOSTING SERUM copy


Το Boosting Serum με σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex συμβάλλει στην αύξηση της υγρασίας και της απορρόφησής της σε όλα τα επίπεδα. Η παρουσία του Fucogel προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση αυξάνοντας σταδιακά την υγρασία, για δέρμα λείο και απαλό. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας για υγιή, νεανική όψη και αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης. Βελτιώνει τη δράση της ενυδατικής κρέμας προσώπου που ακολουθεί.

Βήμα 3

24hrs SKIN BREATH GEL

24hrs SKIN BREATH GEL copy


Το υδαρές gel νέας γενιάς 24hrs Skin Breath Gel, με σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex συμβάλλει στην αύξηση, την απορρόφηση και τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας σε όλα τα επίπεδα. Περιέχει Fucogel το οποίο προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση αυξάνοντας σταδιακά την υγρασία, για δέρμα λείο και απαλό και αίσθηση φρεσκάδας μέσα στην ημέρα. Τα Ceramides βελτιώνουν την ικανότητα διατήρησης της υγρασίας από την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα αποκτά δροσερή, υγιή και αναζωογονημένη όψη. Το Skin Breath Gel είναι κατάλληλο για μικτές έως και λιπαρές επιδερμίδες.

24hrs RICH GEL-CREAM

24hrs RICH GEL CREAM copy copy

Η 24hrs Rich Gel-Cream προσφέρει μία ισορροπημένη πηγή ενυδάτωσης για την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα ενεργών συστατικών Triple Action Moisture-Charge Complex που συμβάλλει στην αύξηση, την απορρόφηση και τη διατήρηση της υγρασίας σε όλα τα επίπεδα. Περιέχει Fucogel το οποίο προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση αυξάνοντας σταδιακά την υγρασία, για δέρμα λείο και απαλό και αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης μέσα στην ημέρα. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου της επιδερμίδας για υγιή και νεανική όψη. Η Rich Gel-Cream είναι κατάλληλη για κανονικές αλλά και ξηρές επιδερμίδες.

Βήμα 4

ERASING EYE CONTOUR GEL

ERASING EYE CONTOUR GEL copy


Το gel ματιών Erasing Eye Contour Gel περιέχει δραστικούς παράγοντες που βοηθούν στην αναζωογόνηση, τη σύσφιγξη και τη βελτίωση της όψης και της ελαστικότητας της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Η παρουσία του Triple Action Moisture-Charge Complex συμβάλλει στην αύξηση της υγρασίας και της απορρόφησής της σε όλα τα επίπεδα. Με Fucogel που προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση αυξάνοντας σταδιακά την υγρασία, για δέρμα λείο και απαλό. Το σύμπλεγμα πρωτεϊνών Eye Regener® μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης πρηξίματος και κάνει το βλέμμα ξεκούραστο, φωτεινό και ανανεωμένο.

ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

COOLING MASK

COOLING MASK copy

Ειδικά σχεδιασμένη για να ενυδατώνει και να καταπραΰνει, η Cooling Mask είναι ένα δροσερό gel που συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Με Triple Action Moisture-Charge Complex, μία πλούσια πηγή ενεργών συστατικών, που συμβάλλει στην αύξηση της υγρασίας και της απορρόφησής της σε όλα τα επίπεδα. Περιέχει Fucogel που προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση, αυξάνοντας σταδιακά την υγρασία, για δέρμα λείο και απαλό. Το Skin Tightening Agent σε συνδυασμό με τους πολυσακχαρίτες, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βοηθά στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, ενώ την προστατεύει από το οξειδωτικό στρες των κυττάρων και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.