Βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα πινέλα μακιγιάζ και σου τα παρουσιάζουμε!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα πινέλα μακιγιάζ και σου τα παρουσιάζουμε!

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου μακιγιάζ επιβάλλουν τη χρήση πινέλων ακόμα και για εσένα που βάφεσαι μόνη σου. Ποιά όμως να επιλέξεις και για πού αντιστοιχεί το κάθε ένα; Δες παρακάτω.

Το κατάλληλο εργαλείο για επιτυχημένο μακιγιάζ δεν είναι άλλο από τα πινέλα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι επαγγελματικές make up artists όχι μόνο δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς αυτά, αλλά τα προσέχουν και τα περιποιούνται με…χριστιανική ευλάβεια. Όπως ο ζωγράφος δεν υφίσταται κυριολεκτικά χωρίς τα πινέλα του και την παλέτα του ή ο χειρούργος χωρίς τα εργαλεία του, έτσι και ο μακιγιέρ δεν μπορεί να αναδείξει με το σωστό τρόπο το πρόσωπο μιας γυναίκας, χωρίς τα απαραίτητα πινέλα μακιγιάζ. Αυτό δε σημαίνει ότι και εμείς που δεν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε. Το αντίθετο μάλιστα…και θα σου αποδείξω με τρία συγκεκριμένα επιχειρήματα γιατί πλέον πρέπει να έχεις την δική σου «εργαλειοθήκη μακιγιάζ»

  1. Η εφαρμογή με γυμνά χέρια μπορεί να προκαλέσει μόλυνση στην επιδερμίδα σου αν δεν τα έχεις πλύνει καλά πιο πριν
  2. Τα δάχτυλά σου μπορούν να αφήσουν αποτυπώματα όταν για παράδειγμα προσπαθείς να απλώσεις foundation ή concealer.
  3. Η τέχνη του μακιγιάζ έχει εξελιχθεί τόσο πολύ στις μέρες μας που θα είναι πραγματικά παράλογο να ισχυριστείς πως μπορείς να δημιουργήσεις smokey, cut eye look ή να εφαρμόσεις τη μέθοδο contouring χωρίς τα πινέλα σου

Αν παρόλα ταύτα δεν ξέρεις τι να αγοράσεις και που να το χρησιμοποιήσεις δες το παρακάτω gallery. Θα σε…διαφωτίσει!

c5f0ced037178cea5f64e470ddf69c4e