Πώς θα απαλλαγείς από το περιττό τοπικό πάχος; Τα δύο καινοτόμα προϊόντα της Somatoline Cosmetic

Πώς θα απαλλαγείς από το περιττό τοπικό πάχος; Τα δύο καινοτόμα προϊόντα της Somatoline Cosmetic

... θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινές βόλτες και εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Προσέχεις τη διατροφή σου, ενυδατώνεις τον οργανισμό σου και φυσικά αυξάνεις τις επισκέψεις στο γυμναστήριο. Τι άλλο μπορείς να κάνεις, προκειμένου να απαλλαγείς από το επίμονο τοπικό πάχος;

Προκειμένου να απαλλαγείς γρήγορα και αποτελεσματικά από το περιττό πάχος που πήρες τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια, υπάρχουν καινοτόμα προϊόντα που θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί σου στο αδυνάτισμα. Ξεχωρίσαμε δύο μοναδικά gel της Somatoline Cosmetic και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Επτά νύχτες αρκούν για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι!

Και όμως σε επτά νύχτες μπορείς να μεταμορφώσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις σημαντικά την εικόνα σου, με τη μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα του Somatoline Cosmetic που είναι πλέον διαθέσιμη σε μοναδική υφή gel, και θα σε κάνει να το αγαπήσεις λίγο περισσότερο!

perissotero

Η νέα ενισχυμένη σύνθεση περιέχει το αποκλειστικό BioGelSlim7-complex™, με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά για άμεσο αδυνατιστικό αποτέλεσμα. Με ανάλαφρη, μεταξένια και απαλή υφή και μοναδικό άρωμα θαλάσσης καταπολεμά το τοπικό πάχος στους γοφούς, μηρούς και τη μέση έως και 1,6 εκ., προσφέροντας αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας. Επτά νύχτες αρκούν για να δεις τα αποτελέσματα στο σώμα σου, να νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κυκλοφορήσεις στην παραλία, φορώντας το πιο καυτό σου μπικίνι!

Η νέα πρόταση για να καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος

Θέλεις να πεις «αντίο» στο επίμονο τοπικό πάχος; Προκειμένου να δείχνεις αψεγάδιαστη, χρησιμοποίησε το νέο Natural Gel Αδυνατίσματος. Δημιουργήθηκε από την επιστημονική έρευνα του Somatoline Cosmetic και περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι φροντίζεις το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

erfge

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Η νέα σύνθεσή του περιέχει το NaturalRedux-complex™, με υψηλή συγκέντρωση συστατικών φυσικής προέλευσης που καταπολεμούν το τοπικό πάχος, αποβάλλουν τα περιττά υγρά και βελτιώνουν την τονικότητα της επιδερμίδας.

Τώρα ξέρεις το «μυστικό» για να ανακτήσεις τη φόρμα σου και να αποκτήσεις ένα σμιλευμένο σώμα, χωρίς καμία ατέλεια.

Φέτος το καλοκαίρι, περπάτα γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση!