Οι αγορές στην καραντίνα μόλις απέκτησαν άρωμα… Κρήτης

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι αγορές στην καραντίνα μόλις απέκτησαν άρωμα… Κρήτης

Ένα νέο e-shop ήρθε για να φέρει την Κρητική φύση στο νεσεσέρ μας

Το δεύτερο lockdown δεν το περιμέναμε αλλά μας ήρθε. Για ακόμα μία φορά θα υπακούσουμε στις οδηγίες των αρχών, θα μείνουμε μέσα και θα περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο για το καλό όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα πάμε ένα μικρό ταξίδι ως την Κρήτη για ψώνια! Σίγουρα μπερδεύτηκες και νομίζεις πως «κουζουλαθήκαμε» αλλά θα σου τα εξηγήσουμε όλα. Υπάρχει βλέπεις ένα νέο e-shop που μας έχει γίνει εμμονή και θέλουμε να σου πούμε τα πάντα για αυτό.

cretan physis shop copy

Πρόκειται για το www.cretanphysis.gr και όπως λέει το όνομά του, είναι γεμάτο από προϊόντα τα οποία κλείνουν μέσα τους τη μαγεία της κρητικής γης και τα πολύτιμα συστατικά που μας χαρίζει απλόχερα όπως το ελαιόλαδο, το γάλα γαϊδούρας, η αλόη, το αβοκάντο, το κρίταμο, το ρόδι, η λεβάντα και ο βασιλικός πολτός. Οι άνθρωποι της cretanphysis βλέπεις, θέλουν να διαδώσουν την έννοια του ευ ζην. Θέλουν να σε βοηθήσουν να φροντίσεις τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω, για αυτό αναζητούν συνεχώς ελληνικά, φυσικά προϊόντα περιποίησης, αλλά και ευεξίας.

cretan physis cover shop

Ναι, στην γκάμα των προϊόντων της Cretanphysis δεν θα βρεις μόνο καλλυντικά προϊόντα, αλλά θα ανακαλύψεις κρητικά βότανα και superfoods που θα σε τονώσουν και θα γίνουν δικά σου με ένα κλικ. Πρόσεχε όμως… μπορεί να εθιστείς! Εμείς βρεθήκαμε με ένα καλάθι γεμάτο απίθανα προϊόντα που θέλαμε να ανακαλύψουμε και μετά την παραλαβή τους γεμίσαμε ένα ακόμα καλάθι!

cretan physis oil

Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε ήταν το λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά της εταιρίας Kalliston. Περιέχει έλαιο αργκάν και τζοτζομπα μαζί με οργανικό ελαιόλαδο και έτσι είναι ό, τι πρέπει για λίγη extra περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.

cretan physis cover avocado

Επίσης, το έλαιο αργκάν της εταιρίας Rizes ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για όλες τις DIY συνταγές μας στην καραντίνα, αλλά και για άμεση θρέψη των μαλλιών μας -μιας που έχουμε χρόνο πλέον για deluxe περιποίηση!

Αν μπορούσαμε θα γεμίζαμε το καλάθι μας με όλα τα προϊόντα που είδαμε γιατί ήταν τα προϊόντα που δεν ξέραμε πως χρειαζόμαστε και αυτά που έδωσαν άρωμα Κρήτης στην καραντίνα και το νεσεσέρ μας. Ναι, ανακαλύψαμε τα νέα μας αγαπημένα προϊόντα στο e-shop της Cretanphysis και σου προτείνουμε να κάνεις το ίδιο. Ποιος δεν θέλει ένα ταξιδάκι για ψώνια ως την Κρήτη άλλωστε;