Έχεις ξηρά μαλλιά; Σου έχουμε... Extraordinary «συνταγή» που θα τα μεταμορφώσει!

Έχεις ξηρά μαλλιά; Σου έχουμε... Extraordinary «συνταγή» που θα τα μεταμορφώσει!

Απαλότητα, πειθαρχία, λάμψη είναι, πλέον, στο χέρι σου!

Για να έχεις κάνει κλικ σε αυτό το post, το νιώθεις καθημερινά: τα ξηρά μαλλιά σου ζητούν κάθε λεπτό την προσοχή σου, έχουν ανάγκη από συνεχή θρέψη, εντατική φροντίδα, λαχταρούν την απαλότητα και την λάμψη.


Και από αυτή τη στιγμή μπορείς να τους προσφέρεις όλα όσα ζητούν, θα σταματήσεις να ονειρεύεσαι πώς θα ήταν αν είχες λεία, απαλά μαλλιά και θα βλέπεις καθημερινά στον καθρέφτη σου τη μεταμόρφωσή τους- θα ζήσεις την Extraordinary εμπειρία που χαρίζει η νέα σειρά Elvive Extraordinary Oil για ξηρά μαλλιά!

elvive products 07 04 b8e8c

Πέντε πολύτιμα έλαια λουλουδιών πρωταγωνιστούν στις αλχημιστικές συνθέσεις της νέας σειράς: Τριαντάφυλλο για αναγέννηση, Λωτός για απαλότητα, Χαμομήλι για λάμψη, Gardenia Tahitensis για ενυδάτωση, Linum usitatissimum για δύναμη, Helianthus annuus για θρέψη. Σαμπουάν, Conditioner, λάδια, μάσκα, η L'Oréal Paris φέρνει στο μπάνιο σου την απόλυτη τελετουργία ομορφιάς, εμπλουτισμένη με πολύτιμα έλαια που χαρίζουν την πολυπόθητη θρέψη στην ξηρή τρίχα, σε κάθε βήμα.


Τα μαλλιά μεταμορφώνονται και η διαφορά είναι ορατή από την πρώτη κιόλας μέρα: θα τα δεις 4 φορές πιο λαμπερά και αισθητά πιο απαλά, καθώς τα πολύτιμα έλαια προσφέρουν άμεσα 23% περισσότερη θρέψη!


Star product της σειράς, η πρώτη Balm Μάσκα Θρέψης με 6 πολύτιμα μικροέλαια σπάνιων λουλουδιών και υφή βουτύρου που προσφέρει βαθιά θρέψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά ενώ ξεβγάζεται πανεύκολα!