Lady Emblem:To νέο, γυναίκειο άρωμα του οίκου Montblanc είναι εμπνευσμένο από τα διαμάντια

Βιβή Αγγελάκη
Lady Emblem:To νέο, γυναίκειο άρωμα του οίκου Montblanc είναι εμπνευσμένο από τα διαμάντια

Ανακαλύψτε το!

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία των διαμαντιών; Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο, πως εκτός από τις πολυτιμότερες πέτρες στον κόσμο, τα διαμάντια χαρακτηρίζονται ως ο καλύτερος φίλος μας!


Βέβαια, για τον οίκο Montblanc, όπου οι ασυμβίβαστες αρχές του σχεδιασμού, του στυλ, της ποιότητας και της δεξιοτεχνίας, χαρακτηρίζουν όλες τις συλλογές του (τα καλύτερα πολυτελή είδη γραφής, ρολόγια, κοσμήματα, δερμάτινα είδη, γυαλιά και αρώματα), τα διαμάντια είναι η υπογραφή του και ο πιο αναμφισβήτητος τρόπος για να κερδίσει την καρδιά όλων των γυναικών στις οποίες προσφέρονται.


Το διαμάντι Montblanc, λοιπόν - που δημιουργήθηκε το 2006- είναι αυτό που ενέπνευσε τον οίκο να δημιουργήσει το νέο γυναικείο άρωμα, Lady Emblem, από την εσάνς μέχρι και το μπουκάλι του!

MONTBLANC LADY EMBLEM 75ML a95fa


Με το τριαντάφυλλο να είναι πρωταγωνιστής, οι πικάντικες νότες κορυφής από ροζ πιπέρι συμπληρώνονται με ροζ γκρέιπφρουτ, το γιασεμί sampac από την Κίνα δίνει την αίσθηση από αληθινά πέταλα γιασεμιού και οι εξαιρετικές νότες από ρόδι, είναι τόσο ζουμερές όσο το άρωμα. Οι βελούδινες αρωματικές νότες από σανταλόξυλο καταλήγουν στις νότες κεχριμπαριού και η εσάνς του μόσχου αναδύεται απαλά. Αυτό δημιουργεί μία αισθησιακά απαλή βάση για ένα εξαιρετικό γυναικείο ελιξίριο.

MONTBLANC LADYEMBLEM SMALL DIAMONDS b62d2

To Lady Emblem θα σας «αιχμαλωτίσει» τόσο με τις floral αλλά και fruity νότες του, όσο και με το πολυτελές γυάλινο μπουκάλι του, πίστη αντιγραφή του διαμαντιού Montblanc. Διακοσμημένο με μία ροζ – χρυσή γραμμή σαν στέμμα στο πολυτελές γυάλινο καπάκι βρίσκεται σε ροζ κουτί, το οποίο ανοίγει όπως μία συσκευασία δώρου. Και φυσικά υπάρχει το έμβλημα Montblanc στην κορυφή.

MONTBLANC LADYEMBLEM DIAMOND 226ca
MONTBLANC LADYEMBLEM ECRIN 8dd7b


Όσο για την καμπάνια του αρώματος, απεικονίζει μια ανεξάρτητη και σύγχρονη γυναίκα – το μοντέλο Lesly Masson πρωταγωνιστεί- που είναι αναμφισβήτητα θηλυκή, αποφεύγει τις επιδείξεις και διαθέτει φυσική ομορφιά και διακριτική αίσθηση του στυλ!

DSC 5447 210ad