Τι είναι τα PIY καλλυντικά;

Τι είναι τα PIY καλλυντικά;

Είμαστε πλέον εξοικειωμένες με τον όρο DIY (Do it yourself), ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δοκιμάσει να δημιουργήσουμε μόνες μας τις δικές μας κατασκευές για το σπίτι! Αυτό που οι περισσότερες όμως μπορεί να μην ξέρουμε είναι η νέα μόδα στον τομέα της ομορφιάς που λέγεται PIY και έρχεται για να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Τα αρχικά του όρου PIY σημαίνουν Produce It Yourself. Η καινοτόμος σειρά Made By You της ελληνικής εταιρείας The Pionears κάνει πιο απλή από ποτέ τη διαδικασία παρασκευής καλλυντικών και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα δικά μας προϊόντα ομορφιάς με αγνά υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας! Αυτή άλλωστε είναι και η ιδιαιτερότητα της σειράς, για την οποία την ξεχωρίσαμε και σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Πώς ακριβώς θα δημιουργήσεις PIY καλλυντικά;

PN1

Τα νέα kit παρασκευής καλλυντικών της σειράς Made By You περιέχουν τις κατάλληλες φόρμουλες με αναμεμειγμένα πολλαπλά συστατικά της Φύσης και 100% βιολογικά εκχυλίσματα προκειμένου να αναμειχθούν στο σπίτι μας! Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που θα βρούμε στη συσκευασία και να προσθέσουμε τα φρέσκα υλικά που χρειάζονται από τα ράφια μας.

Με ακτινίδιο, κουβερτούρα, μέλι, ζάχαρη, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, βανίλια και άλλες τροφές με ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα μας θα εμπλουτίσουμε το ολόφρεσκο προϊόν μας! Το καλύτερο; Μετά τη διαδικασία της παρασκευής γνωρίζουμε τι ακριβώς περιέχει το μπουκαλάκι μας καθώς και τα οφέλη του!

PN2

Κάθε kit είναι μια μοναδική στον κόσμο συνταγή ομορφιάς εμπνευσμένη από τον αγαπημένο παππού - φαρμακοποιό και χημικό- της ιδρύτριας Bικτώριας Σόδη, καθώς και από τις χειρόγραφες συνταγές που έχει στα χέρια της και μοιράζετε με εμάς. Μας εμπιστεύεται το «μυστικό» της για να δείχνουμε πάντα κομψές και λαμπερές!

Έτσι, με την πρωτοποριακή ιδέα της αλλάζει τον τρόπο αγοράς των καλλυντικών και μας χαρίζει χειροποίητα, φυσικά και αγνά καλλυντικά με φρέσκα συστατικά για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας σαν πραγματικές βασίλισσες!

Ας παρακολουθήσουμε αναλυτικότερα τη διαδικασία παρασκευής στο παρακάτω βίντεο: