Έτσι θα αποκτήσεις κυματιστά μαλλιά χωρίς ψαλίδι για μπούκλες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έτσι θα αποκτήσεις κυματιστά μαλλιά χωρίς ψαλίδι για μπούκλες

…και χωρίς πρέσα.

Τα κυματιστά, ανάλαφρα μαλλιά είναι το πιο όμορφο και sexy χτένισμα και δεν πιστεύουμε πω μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό. Δυστυχώς όμως, είναι και ένα χτένισμα που απαιτεί κάμποση ώρα με το ψαλίδι για μπούκλες… αν θέλουμε τέλειο αποτέλεσμα και όχι απλά meh. Υπάρχει όμως και ένας ακόμη τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά με τον οποίο το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου meh και μάλιστα, δεν χρειάζεσαι ψαλίδι για μπούκλες. Ποιος είναι αυτός; Ο κότσος….

10 24db712828f64dac50fbc8eb3aee0c77

Όχι, δεν θα αποκτήσεις μαλλιά κομμωτηρίου πιάνοντας απλά έναν κότσο, θέλει μία μικρή προεργασία αλλά το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να λουστείς και σε βρεγμένα μαλλιά να περάσεις λίγο από τον αγαπημένο σου αφρό. Εμείς αγαπάμε τον bumble and Bumble, Thickening Form Mousse. Μπορεί να είναι όποιος αφρός προτιμάς όμως, αρκεί να τον χρησιμοποιήσεις με μέτρο. Να θυμάσαι, θέλουμε ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με όγκο και κράτημα. Όχι μαλλιά άκαμπτα και βαριά.

mallia xtenisma kotsos psilos kotsos top knot

Αφού λοιπόν περάσεις τον αφρό στέγνωσε τα μαλλιά σου με το σεσουάρ αλλά όχι 100%. Άστα ελάχιστα νωπά. Τώρα χτένισέ τα καλά και πιάσε έναν περιποιημένο κότσο ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού σου. Μέχρι το βράδυ που θα πας στον επιτάφιο, τα μαλλιά σου θα έχουν στεγνώσει 100% και όταν τα λύσεις, θα έχεις τα πιο όμορφα κύματα #guaranteed!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα προϊόντα που θα κάνουν τη βαλίτσα των διακοπών σου ΠΟΛΥ πιο ελαφριά!