Ερεθίστηκαν τα πόδια (και το μπικίνι) σου από το ξύρισμα; Με αυτά τα προϊόντα θα σου περάσει αμέσως!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ερεθίστηκαν τα πόδια (και το μπικίνι) σου από το ξύρισμα; Με αυτά τα προϊόντα θα σου περάσει αμέσως!

Τα έχουμε δοκιμάσει και έχουμε σωθεί

Μόλις πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για το ξύρισμα (ποδιών και μπικίνι) και πως θα το κάνεις να διαρκέσει πολύ. Ωραία όλα αυτά αλλά, αν είσαι από τα κορίτσια που ξυρίζονται και δεν έχουν επενδύσει στο λέιζερ, τότε ξέρεις πολύ καλά πως the struggle is real όταν μιλάμε για ερεθισμούς από το ξυραφάκι. Το τσούξιμο δεν περιγράφεται, οι πανάδες ελλοχεύουν και γενικά τα πράγματα είναι άσχημα κυρίως όταν βουτάς στη θάλασσα που το αλάτι σε πεθαίνει. Θέλεις λοιπόν να σωθείς από αυτό και έχουμε τη λύση. Όχι, δεν θα σε στείλουμε για λέιζερ ή χαλάουα. Σε ένα κατάστημα καλλυντικών θα σε στείλουμε και στο φαρμακείο γιατί, ξέρουμε ποια προϊόντα μπορούν να σου παρέχουν άμεση ανακούφιση. Για δες…

DOVE DEEPLY NOURISHING BODY WASH

DOVE, DEEPLY NOURISHING BODY WASH
Είναι το αφρόλουτρο που σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Έτσι μπορεί να καλμάρει το δέρμα και δεν το ερεθίζει περισσότερο με αρώματα και βλαβερά συστατικά. Όταν λοιπόν έχεις ερεθίσει το δέρμα σου με το ξυραφάκι, με αυτό πρέπει να κάνεις το μπάνιο σου.

FREZYDERM SOOTH BALM

FREZYDERM, SOOTH BALM
Είναι το βραβευμένο προϊόν από τη Frezyderm που κάνει γενικά θαύματα, όχι μόνο στους ερεθισμούς. Το εφαρμόζεις τοπικά σαν θεραπεία και το δέρμα σου καλμάρει σχεδόν αυτόματα. Αν το βάλεις μάλιστα στο ψυγείο και το χρησιμοποιήσεις παγωμένο, τότε θα έχεις διπλή ανακούφιση.

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 SPF 50

LA ROCHE-POSAY, CICAPLAST BAUME B5 SPF 50
Αυτό το balm δεν θα καταπραΰνει μόνο την επιδερμίδα σου αλλά θα την προστατέψει από τον ήλιο (SPF 50) όπως και από τις δυσχρωμίες που πολύ συχνά είναι η συνέπεια των ερεθισμών από το ξυράφι.

NIVAQUASOL A

NΟVAQUASOL A
Είναι ίσως η καλύτερη αναπλαστική κρέμα εκεί έξω. Μπορείς να τη βάλεις στους ερεθισμούς, το κάψιμο από τον ήλιο, στο σύγκαμα, στα σπυράκια, στα σημάδια, στις μελανιές… Είναι πραγματικά η κρέμα που πρέπει να πάρεις επί δέκα γιατί κάνει κυριολεκτικά για τα πάντα!

THE BODY SHOP ALOE MULTI USE SOOTHING GEL

THE BODY SHOP, ALOE MULTI-USE SOOTHING GEL
Το πιο δροσερό και μη λιπαρό ζελέ που, αν βάλεις στο ψυγείο και μετά στο δέρμα σου θα είσαι το πιο ευτυχισμένο κορίτσι. Είναι ιδανικό για τους ερεθισμούς από το ξυραφάκι αλλά και για το πρόσωπο!

Διάβασε ακόμα: 3 tips για να κρατήσει το ξύρισμα στα πόδια σου όσο γίνεται περισσότερο