Αν πρόκειται να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, κάνε ένα από αυτά τα bronzers

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν πρόκειται να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, κάνε ένα από αυτά τα bronzers

Είναι τα πιο πολυτελή, μεταξένια και υπέροχα που θα βρεις εκεί έξω 

Το bronzer είναι συνώνυμο του καλοκαιριού. Είναι το προϊόν που πολλές δεν αποχωρίζονται και το χρησιμοποιούν ακόμα και τον χειμώνα αλλά δε θα μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Όσα παιχνίδια ακόμη και αν κάνει ο καιρός, το γεγονός πως είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δεν αλλάζει και έτσι η διάθεσή μας θα παραμείνει ανεβασμένη αν και είναι ένα roller coaster όταν έξω γίνεται ένας μικρός κατακλυσμός.

Σήμερα λοιπόν ο καιρός θα κάνει και πάλι φθινόπωρο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αλλά δε θα μας πτοήσει. Περάσαμε μία πανδημία, μία καραντίνα, χάλασαν τα σχέδιά μας για ταξίδια, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε το καλοκαίρι... ΑΡΚΕΙ! Το μόνο που θέλουμε είναι να κακομάθουμε λίγο τους εαυτούς μας και αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Μας αξίζει άλλωστε! Δε μπορούμε να θυμηθούμε πότε μας είχε ξαναβρεί το τέλος Ιουνίου τόσο λευκές και με τόσο λίγα παγωτά (ίσως όταν δίναμε Πανελλήνιες).

Adam Selman bbt S18 008

Enough is enough λοιπόν. Θα δώσουμε χρώμα στο πρόσωπό μας, ηλιοκαμένη, sexy λάμψη και θα το κάνουμε με τα πιο πολυτελή και λαχταριστά bronzers της αγοράς. Ποια είναι αυτά; Όλα εκείνα που θα βρεις με ένα scroll στην παρακάτω gallery. Ναι, οι τιμές τους είναι ανεβασμένες αλλά είναι ό,τι πιο μεταξένιο έχεις φορέσει στο πρόσωπό σου. Τα χρώματά τους είναι μοναδικά, το αποτέλεσμα που χαρίζουν σούπερ φυσικό και οι συσκευασίες τους είναι αρκετές για να σε κάνουν να νιώσεις like a Queen (see what we did there?).

Ρίξε λοιπόν μία ματιά, σκέψου πόσο αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και μετά σπεύσε να τα γνωρίσεις όλα από κοντά στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών. Θα σου κοστίσουν κάτι παραπάνω αλλά αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent. Go big this summer Queen!

Διάβασε ακόμα: 10 up do που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σου από τη βροχή αλλά και την υγρασία